Haberler

Billionaire Club'tan Efsanevi İkonlar

Marilyn Monroe ve Michael Jackson anısına Unutulmaz bir gece.

Dünya jet-set'inin gözde gece kulübü Billionaire Club, ünlü partilerine

"A Night To Remember" ile devam ediyor. Efsane pop ikonları, hayranlarıyla 30 Aralık Cuma gecesi Billionaire Club'ta buluşuyor.

Düzenlediği özel partilerle İstanbul gece hayatına farklı bir boyut kazandıran Billionaire Club, 30 Aralık Cuma gecesi de "A Night To Remember Party" ile konuklarına nostaljik bir eğlence yaşatacak. Efsane pop ikonları Marilyn Monroe ve Michael Jackson, unutulmaz yıldızlar Billionaire Club'ta anılacak.

Ünlü dansçı Laura ve Billionaire Dans Grubu'nun özel dans gösterileri, farklı elektro violin animasyonlarıyla violin ustası Filippo Rollando ile renklenecek gecede, şov dünyasının ünlü DJ'i Andrea T. Mendoza da muhteşem bir performans sergileyecek.

İstanbul'un en lüks oteli The İstanbul Edition'ın içinde yer alan Billionaire Club, sonsuz lüks ve ihtişamı yansıtan göz alıcı dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği çok özel partileri ile sezon boyunca İstanbul'un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title