Haberler

Bilim ve Teknoloji Sergisi

Samsun'da Anasınıfından Başlayarak 8. Sınıfına Kadar Bilimsel Projeler Hazırlayarak Büyük Bir Başarıya İmza Atan Kazım Özdemir İlköğretim Okulu Öğrencileri, Bilim ve Teknoloji Sergisi Açtı.

Samsun'da anasınıfından başlayarak 8. sınıfına kadar bilimsel projeler hazırlayarak büyük bir başarıya imza atan Kazım Özdemir İlköğretim Okulu öğrencileri, bilim ve teknoloji sergisi açtı.

Samsun Kazım Özdemir İlköğretim Okulu öğrencileri, her yıl hazırladıkları yüzlerce projeleri çeşitli yarışmalara göndererek büyük bir başarıya imza attı. Anasınıfından 8. sınıfa kadar bütün öğrencilerin değişik konularda bilimsel çalışmaları okul yönetimini sevindirirken, 6 yıldır geleneksel olarak her yıl düzenlenen 'Bilim, Teknoloji ve Resim Sergisi'nde öğrencilerin yaptıkları yüzlerce proje okulda sergilenmeye başladı.

Öğrencilerin sene başından itibaren fen bilimleri ve teknoloji konusunda 108 proje hazırlandığını vurgulayan Okul Müdürü Çiğdem Öntürk, öğrencilerin tasarım konusunda da yapılmış çeşitli projelerin bulunduğunu ifade etti. Her yıl öğrencilerin hazırladıkları projelerden en iyilerini seçerek çeşitli yarışmalara gönderildiğini dile getiren Öntürk, okulda anasınıfı öğrencilerinden 8. sınıf öğrencilerine kadar bütün öğrencilerin kabiliyetlerini ortaya koyarak çeşitli projeler hazırladığını sözlerine ekledi.

Okulun toplantı salonunda bu yıl 6.'sı açılan Bilim, Teknoloji ve Resim Sergisi'nde 200 öğrencinin eserleri sergilendi. Serginin açılışı kurdelesini Okul Müdürü Çiğdem Öntürk keserken, Samsunlular sergiye büyük ilgi gösterdi.

(İG-SA)

01.06.2007 15:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title