Haberler
Güncelleme:

Bilim Kurulu Üyesi Tevfik Özlü'den ikinci dalga uyarısı: Vaka sayıları daha da artacak

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, vaka sayılarının endişe verici olduğunu belirterek, bazı vatandaşların dikkat etmeden bu süreci yaşadığını ifade etti. İkinci dalga uyarısı da yapan Özlü, "Vaka sayılarının daha da yükseğini göreceğiz diye düşünüyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

ne bileyim kurulu:

bilim kurulu ne iş yapıyor acaba hiç bir yaptırım gücü olmayan ne bileyim kurulukurban bayramında virüs patlaması yaşandı bilim kurulunun hiç bir tavsiyesini duymadık yarında halı sahalar açılıyor virüs patlamasıyla giriyorum eylüle sonbahara

15
0
yanıtYanıtla
Efeler43:

Okulları açmak önümüzdeki kış aylarında vaka sayılarının kat kat artmasını sağlar... Çocukları okula göndermek malesef fiyasko ile sonuçlanır!

11
0
yanıtYanıtla
Ayşe:

Sadece tyt sınavı olmalı çocuklar. Geçen yıl bir dönem eksik bu yıl ne olacak belli değil. 11 i bitti sayamazlar çünkü telafisi yapılamıyor şuan. 12 ye giden çocuğun gözünden koskoca bir çaresizlik akıyor. Böyle işkence olmaz. Ta sadece tyt tada 11 dışı muaf ayt den. Lgs için durum daha da kötü

5
2
yanıtYanıtla
.......:

Biri sehrin 4.,biri 7.siradaki anadolu lisesi kazanmisti.Bu 7.ve 8.siradakinede raziydik ama sinavsiz okul oldu.Okul not ortalamasi 97.Keske sinifta kalsaydida abilerinin gittigi okula gitseydi.

yanıt0
yanıt0
misafir:

Olacağı bu . Sen büyükşehirler de giriş ve çıkısı yasaklamazsan büyükşehir de yer alan hastalar küçük şehirlere gidip hastalığı bulaştırır bu tamamen hükümetin yaptığı yanlışlıktır .

5
1
yanıtYanıtla
Salih:

Martta açılıp haziranda kapanabilir.eksik kalan konular bir üst sınıf müfredatına eklenebilir.elbet o zamana kadar aşıda bulunur.

4
1
yanıtYanıtla
Tret:

Küçük çocuğu olup da çalışan anne babalar var hem de binlerce. Onlardan birine izin mi verilecek 6 ay?

yanıt1
yanıt2
Varlık:

Bu Tevfik Özlü her zaman yangına körükle gidiyor

1
2
yanıtYanıtla
Kararlar siyasi oldu bilim out:

Bilim kurulu kendi kendine konuşuyor olmalı hani tedbir hani yazın vaka sayısı sıfırlandı hepsi yalan oldu.

2
0
yanıtYanıtla
Hidur:

Çözümü vatandaş hıdır efendi bulacak galiba. Spor yorumcularından beter çıktı bunlar. Anca yorum yapıyorlar. Çözüm üreten yok. Biri kelle paça dedi. Biri Türklerin geni dedi. Hepsinin akademik ünvanı var bir de bunların. 15 - 20 bin maaşları vardır Çözüm yok bol bol yorum var. Bak bizde yorum yapıyoruz. Kurallara uyanın enayi yerine konduğu bir toplumda yaşamak zor imiş meğer.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title