Haberler

    Bilic'den Tolgay Yorumu

    Hırvat teknik adam, Sarıyer karşısında alınan 3-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

    Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Sarıyer'i 3-1'lik skorla mağlup eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic maç sonu yaptığı açıklamalarda ilk resmi maçında golle buluşan Tolgay Arslan'ın performansından övgüyle bahsetti.

    Başarılı oyuncunun güzel bir gol kaydettiğini anlatan Bilic, "Genel durumu iyiydi. Pas oyunu, topla ilişkisi, sorumluluk alması güzeldi. Özgüveni yüksekti. Sürekli ileri oynamayı düşündü. Tolgay’ın iyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk. Bundesliga gibi ciddi bir ligde önemli bir deneyimi var. İlk maçındaki oyunundan memnunum." dedi.

    Hırvat teknik adam, mücadeleyle ilgili değerlendirmesinde de şu ifadeleri kullandı: "Bu tarz maçlara motive olmak zordur Kazanmaya yetecek kadar oynadık. 3 gol attık daha çok atabilirdik. Pas akışında hatalar yaptık. Bireysel katkılarından memnun olduğum oyuncular vardı. Furkan Yaman’ın gol atması önemliydi. Genel olarak tatmin edici bir performans vardı."

    ATIBA'NIN DURUMU

    Bilic, halen sözleşmesi yenilenmeyen Atiba Hutchinson'ın durumuyla ilgili olarak da, "Sözleşmelerin yenilenmesi konusunda doğru bir planlama üzerindeyiz. Oyuncular kulüpte kalma konusunda iradelerini gösterdiler. Doğru işler yapıyoruz. Yakın zamanda Atiba da sözleşme imzalayacaktır. Atiba bizim için önemli bir oyuncu." diye konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Türkiye Kupası Slaven Bilic Beşiktaş Sarıyer Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title