Haberler

Bilgisayarını Tamirciye Veren Genç Kadın Özel Fotoğraflarıyla Şantaja Uğradı

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan genç kadın bilgisayarını tamirciye verdi. Tamircinin, bilgisayardaki özel fotoğrafları kendi bilgisayarına aktarıp şantaj yaptığını söyleyen genç kadın dava açtı.

İstanbul'da yaşayan Sıla B. isimli genç kadın, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine diz üstü bilgisayarını tamirat için bıraktığı işyeri sahibiyle mahkemelik oldu. Tamircinin, bilgisayardaki özel fotoğrafları kendi bilgisayarına aktarıp şantaj yaptığını söyleyen Sıla B. dava açtı.

"ELİMDE ÖZEL FOTOĞRAFLARIN VAR, ÇOK GÜZELSİN ARKADAŞ OLALIM"

Vatan gazetesinin haberine göre; Erol A.'nın kendisine şantaj yaptığını öne süren genç kadın yaşadıklarını şöyle anlattı;

Kendime ait laptopu yazılım ve bazı programları çalışmadığı için Levent'te bu işleri yapan bir iş yerine götürdüm. Bir gün sonra yapıldığını söylediler ben de gidip laptopu aldım. Aradan 15 gün geçtikten sonra beni bilmediğim bir numaradan arayan kişi, 'elimde mail hesabın, sosyal medya hesapların var. Özel fotoğrafların var çok güzelsin seninle arkadaş olmak istiyorum' dedi. Onu tersledim.

ÖZEL VE AÇIK FOTOĞRAFLARIMI SOSYAL MEDYA HESABIMA KOYDU

Bunun üzerine özel ve biraz da açık olan fotoğrafımı sosyal medya hesabıma koydu. Dediğini görünce hemen hesaplarımın şifrelerini değiştirerek kapattım. Aklıma bilgisayarımı yaptırmak için verdiğim yer aklıma geldi. Erol A.'yı aradım durumu sordum. İnkar etmeyerek benimle olmak istediğini söyledi.

"AMACIM ŞANTAJ YAPMAK DEĞİLDİ"

Erol A. ise savcılıkta, "Kötü niyetim yoktu, amacım da şantaj yapmak değildi" diye kendini savundu.

SAVCILIK, 2 YILDAN 4 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTEDİ

Savcılık Erol A. hakkında "Kişisel verileri hukuka aykırı şekilde ele geçirme yayma" suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istedi.

Bilgisayarını Tamirciye Veren Genç Kadın Özel ve Açık Fotoğraflarıyla Şantaja Uğradı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

birisi:

Özel foto video çekmenin amacı nedir? satıyor mu , ara ara açıp bakıyor mu, cidden anlamadım.

20
7
yanıtYanıtla
ÜRÜN TANITIMI:

bu sorunun cevabını bilemem ama bir pazarcı olarak ürünleri teşhir etmenin amacı, satışları arttırmaktır

yanıt7
yanıt3
Vay be:

Sana ne! PC kendisinin değil mi sonuçta. Bu kadarını da mı sorgulamaya başladınız.

yanıt9
yanıt4
GEÇMİŞİ UNUTALIM NEMATİ. HADİYAAAA!!!:

Her şeyi de bilmeyelim vücut kendinin cihaz kendinin canı ne isterse onu yapar ister atar ister satar, kanun çiğnerse o zaman ilgili birim ilgilenir 2 ve 3. tekil/çoğul şahıslara ilgisine gerek yok.

yanıt0
yanıt0
DoğanGüneş:

2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasımı olur verin idamı ite

12
8
yanıtYanıtla
.:

en az 5 sene olmalıydı. 2 yıl bencede az ama idam fazla kaçar kardeş buna

yanıt5
yanıt1
10 yıl verin:

biri osursa idam diyorsunuz sizde

yanıt6
yanıt0
Şenay:

Sen de resimlerini orada burada tutarsan her türlü istismara ve saldırıya açık hale getirirsin...hem kendini hem de çevreni

7
10
yanıtYanıtla
seksi:

haklısın cnm bencde acık seçık resimleri veya fantezileri kaydetmek yerıne yasamak lazım

yanıt6
yanıt1
Leda:

Tamircilere telefon veya bilgisayar verirken içindeki hesaplardan çıkış yapın ve resimlerinizi başka bir yere yedekleyin ve oradan silin ki başınız ağrımasın.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title