Haberler

Bilgi Yarışmasında Şampiyon Okula Kaymakamdan Ödül

Karabük 2.Geleneksel İlköğretim Okulları Bilgi Yarışması'nda, şampiyon olan Safranbolu Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Kaymakam Gökhan Azcan tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Karabük 2. Geleneksel İlköğretim Okulları Bilgi Yarışması'nda, şampiyon olan Safranbolu Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Kaymakam Gökhan Azcan tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Azcan, kaymakamlık toplantı salonunda yapılan ödül töreninde yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitim düzeyinin her geçen gün yükselmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ettiğini vurgulayan Azcan, şöyle dedi.

"Dünyanın yönetimi artık bilgi, teknoloji ve akıl ile oluyor. Kalem ile oluyor, kalem kılıçtan keskin. Bu yıl Cumhuriyetimizin 89. yılını kutlayacağız. Türk Bayrağı bilimde en önde dalgalandırılacak. Bu bir tesadüfi değil, bir ekip ruhu ile gelen başarıdır. Umut ederim daha nice başarıya imza atar bu gençlerimiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Azcan, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

- KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Gökhan Azcan Safranbolu Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title