Haberler

Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Mersin'in Tarsus İlçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Düzenlenen Bilgi ve Kültür Yarışması'nda Dereceye Giren İlköğretim Okulu ve Lise Öğrencilerine Ödülleri Verildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Bilgi ve Kültür Yarışması'nda dereceye giren ilköğretim okulu ve lise öğrencilerine ödülleri verildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'ndaki ödül törenine; Kaymakam Abdulhamit Erguvan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Şube Müdürü Hasan Doğan, okul müdürleri ile dereceye giren öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, bilgi yarışmasına Tarsus genelinde 61'i ilköğretim, 25'i de lise olmak üzere toplam 86 okulun katıldığını ve birinci olan okulların 26-27 Mart 2008 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak il yarışmasında Tarsus'u temsil edeceğini kaydetti.

Kaymakam Abdulhamit Erguvan ise, başarıyı ödüllendirmenin görevleri olduğunu belirterek, "Umarım il yarışmasından Tarsus'a birincilikle döneriz. Eğitimde gelişme olmazsa hiçbir şeyde gelişme olmaz" dedi.

Daha sonra, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Yarışmada; ilköğretim okulları arasında Çukurova Sanayi İlköğretim Okulu birinci, Hayrünnisa Köylügil ikinci, Kasım Ekenler İlköğretim Okulu üçüncü olurken, liseler arasında Mustafa Kemal Anadolu Lisesi birinci, İclal Ekenler Lisesi ikinci, Cengiz Topel Lisesi üçüncü olmuştu.

(EY-MT-Y) 13.03.2008 16:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title