Haberler

Bilgi Evleri Arası 8'inci Futbol Turnuvasının Finali Yapıldı

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinin yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Bilgi Evleri Arası 8’inci Futbol Turnuvasının finali yapıldı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evlerinin yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği Bilgi Evleri Arası 8'inci Futbol Turnuvasının finali yapıldı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada dereceye girenler ödüllerini aldı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Arası 8'inci Futbol Turnuvasının finali bugün oynanan son maç ile yapıldı. Hasan Doğan Spor Tesislerinde düzenlenen final töreninde dereceye girenler madalya ve kupalarını aldı.

Etkinliğin önemine dikkat çeken Sümer Bilgi Evi Yöneticisi Abdulkerim Gülcü, "Biz yaz çalışmaları kapsamında bilgi evleri arasında düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasının 3 gündür devam eden turnuvanın final maçındaydık. Bugün 3'üncülük, 4'üncülük maçı ve final maçı yapıldı. Bu final maçında birinci olan bilgi evimiz Yenidoğan Gökalp Bilgi Evi, ikinci olan bilgi evimiz Veliefendi, üçüncü olan bilgi evi Beştelsiz oldu. En centilmen takım da Sümer bilgi evi seçildi" dedi.

Bilgi evlerinin amaçlarını da anlatan Gülcü, "Bizim amaçlarımızın başında yaz tatilinde memleketten veya şehir dışına gidemeyen, tatile gidemeyen öğrencilerimizin hem burada sosyal, kültürel hem de gelişmelerini sağlamak amacıyla zaten kulüplerimiz var. Futbol turnuvası, voleybol turnuvası, masa tenisi turnuvasının amacı çocuğa fiziksel yeterlilik katmak. Önemli olan o çocukların sosyal becerilerinden ziyade bedensel aktivite içerisinde olmasını sağlamak. Zaten normalde çocukların Zeytinburnu'nda çok fazla topla oynama şansları olmuyor. Biz Hasan Doğan Tesislerinde futbol turnuvası yaparak diğer bazı okullarımızın kapalı spor salonlarında hem voleybol hem de bedensel aktiviteleri fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Dereceye giren öğrenciler ise turnuvadan elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bilgi Evleri Hasan Doğan Zeytinburnu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title