Haberler

BİLGİ'de Tercih Günleri Başladı

Güncelleme:

santralistanbul ve Kuştepe kampüslerinde, 14 Ağustos tarihine kadar devam edecek Tercih Günleri'nde BİLGİ, Türkiye'nin dört bir yanından adayları ağırlayacak.

Türkiye'nin ilk vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi aday öğrencilerin akademik kaliteden yaşayarak öğrenme anlayışına, uluslararası olanaklardan şehrin merkezindeki kampüs imkânlarına kadar birçok sorusunu Tercih Günleri'nde yanıtlıyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 14 Ağustos tarihine dek santralistanbul ve Kuştepe kampüslerinde devam edecek Tercih Günleri'nde, aday öğrenciler ve aileleriyle buluşacak. "Okul için değil, yaşam için öğrenmeliyiz" ilkesiyle kurulan ve 22 yılda 27 bine yakın öğrencisi, 30 binden fazla mezunu olan BİLGİ, 2018 – 2019 Akademik Yılı'na ilişkin eğitim fırsatlarını doğrudan adaylarla paylaşacak.

BİLGİ Tercih Günlerinde aday öğrenciler, lisans programları için santralistanbul Kampüsü'nde, ön lisans programları içinse Kuştepe Kampüsü'nde; burslardan sosyal imkânlara, uluslararası eğitim seçeneklerinden iş fırsatlarına kadar geniş bir çerçevede danışmanlardan bilgi alacak. BİLGİ'li öğrenciler tarafından karşılanacak adaylar, üniversite öğrencilerinin okula dair deneyimlerinden faydalanabilecek, 1 Ağustos tarihi itibariyle başlayacak fakülte seminerlerinde akademisyenlerle bir araya gelerek bölümler ve programlar hakkında detaylı bilgi alabilecekler. Akademisyenlere hem eğitim hem de mesleki sorularını yöneltebilecekler.

Tercih Günleri boyunca Türkiye'nin dört bir yanındaki aday öğrenciler için santralistanbul ve Kuştepe kampüslerinin yanı sıra BİLGİ Ankara ve İzmir bölge ofisleri de ziyarete açık olacak. Öğrenciler ayrıca merak ettikleri soruları, BİLGİ sosyal medya kanallarından ve çağrı merkezini arayarak ilgililere yöneltebilecek.

Öğrenciler Yaparak Öğreniyor

BİLGİ, eğitim geleneğinin odağına aldığı "yaparak öğrenme" anlayışıyla, ders içeriklerinde daha fazla uygulama ve pratik ağırlıklı bir eğitim veriyor. Öğrenciler, eğitim aldıkları programın ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş ve yeni teknolojilerle donatılmış laboratuvarlar, stüdyolar ve haber merkezlerinin yanı sıra kendi geliştirdikleri projelerle, öğrendiklerini uygulama imkânı bulabiliyor.

İstanbul'un merkezinde santralistanbul, Kuştepe, Dolapdere ve Kozyatağı olmak üzere dört kampüsü olan BİLGİ'nin; kampüsler arasında, kampüslerden yurtlara ve şehrin merkezi noktalarına sağlanan ücretsiz servisleri bulunuyor. Her yıl düzenlenen 1000'i aşkın bilimsel, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinlikle, kentin merkezinde canlı bir kampüs hayatı sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title