Haberler

Bilgehan: "Maalesef Bizim En Değerli Oylarımızın Bir Kısmı Başka Bir Partiye Gitti"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ayşe Gülsün Bilgehan'ı partililer karşıladı- Manavgat CHP İlçe Başkanlığı'ndan detay görüntüler - Bilgehan'ın ilçe başkanlığındaki konuşması CHP Ankara Milletvekili Bilgehan: - "Maalesef bizim en değerli oylarımızın bir kısmı başka bir partiye gitti" CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, 7 Haziran genel seçimlerinde CHP'nin en değerli oylarının bir kısmının başka bir partiye gittiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ayşe Gülsün Bilgehan'ı partililer karşıladı- Manavgat CHP İlçe Başkanlığı'ndan detay görüntüler - Bilgehan'ın ilçe başkanlığındaki konuşması CHP Ankara Milletvekili Bilgehan: - "Maalesef bizim en değerli oylarımızın bir kısmı başka bir partiye gitti" CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, 7 Haziran genel seçimlerinde CHP'nin en değerli oylarının bir kısmının başka bir partiye gittiğini söyledi.Bilgehan, partisinin Manavgat ilçe örgütü ziyaretinde yaptığı konuşmada, yarın Antalya'da yapacakları toplantıda, seçimden sonra yaşanılan süreci kapsamlı bir şekilde anlatacaklarını ve partililerden de fikir alacaklarını belirtti.Aldıkları yüzde 25'lik oyun çok önemli olduğunu dile getiren Bilgehan, şöyle konuştu: "CHP olarak daha iyisini hak ediyoruz, daha iyi sonuçlar almayı istiyoruz ama bizim için öncelik Türkiye oldu. Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi, bizim için oy kaygısında çok ülkenin ve çocuklarımızın geleceği kaygısı var. Eğer tekrar bir seçim çalışmasına girilirse, ara vermeden seçim çalışmalarına devam edeceğiz. İktidara gelmeden itibarını bu kadar uzun süre yurt içi ve yurt dışında koruyan CHP'den başka bir parti yok." Bir gazetecinin "HDP'ye giden oylarınız oldu mu?" sorusu üzerine ise Bilgehan, "Maalesef bizim en değerli oylarımızın bir kısmı başka bir partiye gitti. Yüzde 10 barajının getirdiği çaresizlikten dolayı oylarımızın gittiğini gördük. En değerli oylarımız olan gençlerimizin oylarının oraya gittiğini gördük. Ona rağmen bunu büyük bir demokrasi fedakarlığı olarak gördük. Bu seçimde daha iyi çalışmalıyız" diye konuştu.Ziyarete, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İl Başkanı Semih Esen ve çok sayıda partili de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Gerçekçi:

Evet .evet .tüh .tüh . Nasıl olmuş ya ?haberiniz yok.

0
0
yanıtYanıtla
şişlili:

bilgehan bende chp dedeim demez olaydım pkkya destek veren paritye artık beni rahasız ediyo ve oyda vermem.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title