Haberler

    Bilge Aşçı

    Bilge Aşçı çocuk tiyatro oyunu Parantez Organizasyon farkıyla 20 Kasım'da ilk kez Çorlu seyircisi ile buluşmaya hazır..."Sağlıklı yaşa, iyi kalpli ol" sloganıyla yola çıkılan oyun Bilge Aşçı'nın mutfağında geçmektedir ve mutfağın kapısı oldukça büyük bir bahçeye açılmaktadır.

    Bilge Aşçı çocuk tiyatro oyunu Parantez Organizasyon farkıyla 20 Kasım'da ilk kez Çorlu seyircisi ile buluşmaya hazır…

    "Sağlıklı yaşa, iyi kalpli ol" sloganıyla yola çıkılan oyun Bilge Aşçı'nın mutfağında geçmektedir ve mutfağın kapısı oldukça büyük bir bahçeye açılmaktadır. Bilge Aşçı bu bahçede sebze ve meyveleri özenle biriktirdiği Anadolu tohumlarıyla yetiştirmektedir.

    Mutfak dostları olan, Bayan Cikcik, Dostum Aks ve Tavşan Mimi ile geleneksel hafta sonu kahvaltısına gelecek olan, Toprak ve Çiçeği ağırlamak için hazırlık yapmaktadırlar. Toprak ve Çiçek, sınıf arkadaşları olan Çınar'ı da sağlıklı ve dengeli beslenme alışkanlığı kazanabilmesi için Bilge Aşçı'nın mutfağına getirirler. Çınar'ın sağlıklı ve dengeli beslenme konusunu öğrenmekte ne kadar istekli olduğunu hep birlikte izleyeceğiz. Bilge Aşçı'nın mutfağında eğlenirken öğrenmeyi, öğrenirken üretmeyi ve doğayla uyum içinde yaşamanın insanı ne kadar mutlu ettiğini izleyeceksiniz.

    Bu mutfak ve bahçesinden yayılan hoş kokular, sevgi dostluk ve barış kokularıyla birleşir. Unutmayın her çocuk özeldir...!

    Ebeveynlerin de bu konudaki hassasiyetlerini dikkate alarak, çocuklarımızın beslenme alışkanlıkları oluşumundaki iletişimlerine yardımcı olabilmeyi ve çocuklarda farkındalık yaratılması amaçlanmaktadır.

    Süre: 50 dk

    Yaş Sınırı: 3 yaş ve üzeri seyircilerimizin izlemesi tavsiye edilir.

    Yazan: Özlem Polat

    Yöneten: Ömür Saka

    Işık: Erkan Kaya

    Kostüm: Zeynep Ertan

    Müzik: Barış Çetin

    Dekor: Ömür Saka

    Yapım: Tiyatro Pan

    Oyuncular: Kübra Akkaya, Sercan Dede, Ozan Yılmaz, Berk İçen

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Çorlu Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title