Haberler

Biletler Dibe Vurdu

Siyah Beyazlı Kulübün Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Bilet Satışlarının İyi Gitmediğini Belirterek, İnönü Stadı'nda Oynadıkları Maçlarda Zarar Ettiklerini Söyledi.

Siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, bilet satışlarının iyi gitmediğini belirterek, İnönü Stadı’nda oynadıkları maçlarda zarar ettiklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, BJK İnönü Stadı’nda oynadıkları karşılaşmalarda bilet satışlarının umdukları gibi gitmediğini söyledi. Bilet satışları konusunda Zürih ve Denizlispor maçlarını örnek gösteren Soğancıoğlu, her iki karşılaşmadan da zarar ettiklerini belirtti. Soğancıoğlu, şöyle konuştu:

"32 bin 145 seyirci kapasiteli stadımızda her maç için 12 bin 500 adet bilet satışa çıkarıyoruz. Zürih karşılaşması Şampiyonlar Ligi eleme mücadelesi olmasına rağmen taraftarlarımız yeterince ilgi göstermedi. 12 bin 500 biletin 6 bin 941’i satıldı ve 348 bin YTL hasılat elde edildi. Son oynadığınız Denizlispor maçında da sadece bin 469 bilet satıldı ve hasılatımız 51 bin YTL’de kaldı. Denizlispor karşılaşmasında oynattığımız futbolculara, maç başı alacakları nedeniyle 300 bin YTL ödeme yapılacak. Diğer masrafları saymıyorum, sadece maç başı alacaklar yüzünden 249 bin YTL zarardayız. Kombine satışlarımız gayet güzel ama bilet satışlarımız iyi gitmiyor. Halbuki nakit para akışı açısından maç günü bilet satışları çok önemli."

Taraftarların maçlara geçen yılki kadar ilgi göstermediğini ifade eden Soğancıoğlu, "Beşiktaş Yönetim Kurulu olarak bütün imkanlarımızı seferber edip güçlü bir kadro kurduk. Transfere ciddi miktarda para harcadık. Böylesine büyük emeklerle kurduğumuz takım bu kadar az ilgiyi hak etmiyor. Taraftarlarımızın takımı tıpkı geçen yılki gibi desteklemelerini istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title