Haberler

Bilecik ve Türkiye'nin Gururu Oldular

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Emirhan Ilgın ve Serhat Şahin, Kütahya’nın Simav ilçesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’nda Bilecik’in ve ülkenin gururu oldular.

Bilecik Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Emirhan Ilgın ve Serhat Şahin, Kütahya'nın Simav ilçesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda Bilecik'in ve ülkenin gururu oldular.

Şu ana kadar birçok spor dalında Bilecik'e güzel ödüller ve sporcular kazandıran Bilecik Belediyesi Spor Kulübü, başarılarına bir yenisini ekledi. Kütahya'nın Simav ilçesinde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası'nda Bilecik'i temsil eden sporcular, 85 kilogramda Emirhan Ilgın ve 94 kilogramda Serhat Şahin, Türkiye üçüncüsü olmayı başardılar. Halter Antrenörü Caner Özteke önderliğinde çalışmalarını sürdüren sporcular performanslarıyla göz doldururken, Bilecik'e de yeni iki ödül ile döndüler.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, elde edilen başarı hakkında yaptığı değerlendirmede; "Gençlerimiz, ecdad diyarı Bilecik'e yakışır bir şekilde girdikleri her yarışmada ilimize güzel haberlerle dönüyorlar. Ben bu anlamda sporcularımızı, öğretmenlerini, ailelerini ve Bilecik Belediyesi Spor Kulübü temsilcilerini canı gönülden tebrik ediyor ve güzel başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Antrenör Caner Özteke ise başarılarından dolayı öğrencilerini kutlarken, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya, Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Emin Yağcı'ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile çalışmalarında kendilerine destek olan paydaşlara teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Bilecik Kütahya Ilgın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title