Haberler

Bilecik'te Vali Şentürk ve Milletvekili Yağcı Oylarını Kullandı

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gidip oylarını kullandılar.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gidip oylarını kullandılar.

Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk ile birlikte Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki 1001 numaralı sandıkta oy kullandı. Şentürk, seçimlerin hayırlara vesile olmasını dileyerek, "İlimizde seçim öncesi her türlü güvenlik tedbirlerini aldık. Seçimlerin huzurlu bir şekilde geçmesi amacıyla tedbirler alındı. Saat 8.00 itibariyle oy verme işlemi başladı ve herhangi bir sıkıntı olmaksızın devam ediyor. Vatandaşlarımız, özgür iradesini sandıklara yansıtacak. Demokrasinin gereği, seçimden sonrası kucaklaşarak, el birliği içersin de ilimizi daha iyi bir noktaya getirmek üzere seçilecek arkadaşlarımızla hizmetleri götüreceğiz."

"Torunu ile oy kullanmaya girdi"

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'da eşi ve torunu ile birlikte oy kullanmaya geldi. Yağcı, Şehit Kaymakam Fatih Safitürk Ortaokulunda, 1011 nolu sandıkta oyunu kullanırken, torunu Mihrimah oy kullanacağı paravana girdi. Eşit Fatma Yağcı ile birlikte oy kullanan Milletvekili Yağcı, "31 Mart artık 2023 Türkiye'sine giderken ülkemizdeki yerel yönetimlere hizmetlerini sunacak kadroları belirleyeceğiz. Öncelikle seçimlerin tabi ki önce şehrimize ülkemize ve tüm insanlara hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz. Bizler artık Bilecik adına söylenecek sözler söylendi. Karar ve söz milletimizin. Milletimizin vereceği karar her zaman söylüyoruz başımızın üstünde" dedi.

"Ben milletimizi bu ilgisi alakası dolayısıyla da tebrik ediyorum, kutluyorum"

Yağcı, seçimlere katılım yüksel olduğunu belirterek, "Milletimizin zaten demokrasi inancı son derece fazla. Bu inanç oldukça bu katılımlar oldukça zaten başka bir şeye de gerek yok. Milletimizin her zaman söylüyoruz sağduyusu veraseti ve basireti her şeyin üzerinde. Onların terazisi çok güçlü ve o teraziden de en uygun sonucun çıkacağına inanıyorum. Bu katılımlar demokrasimiz adına, geleceğimiz adına. Bizlere büyük ümit veriyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı oyunu kullandı

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise; Edebali Ortaokulda 1106 nolu sandıkta oyunu kullandı. Sabahın ilk saatlerinde sandığa gelen Karabıyık, seçiminin hayırlara vesile getirmesini diledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Necati Şentürk Milletvekili AK Parti Bilecik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title