Haberler

Bilecik'te Trafik Kazası: 5 Yaralı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 çocuk yaralandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 çocuk yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Baki D. (24) idaresindeki 77 AU 953 plakalı minibüs, Bozüyük Çevreyolu Bursa kavşağında kontrolden çıkarak yol kenarındaki toprak zemine çarptı. Kazada minibüste yolcu olarak bulunan Ahmet Demir (15), Helin Demir (9), Hanife Demir (10), Zeynep Demir (13) ve Adalet Demir (13) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansıyla kaldırıldıkları Bozüyük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan kazanın şokuyla minibüs şoförü Baki D.'nin yaklaşık 500 metre uzaklıktaki AVM'ye kaçtığı iddia edildi. Şoförün daha sonra kaza yerine geldiği öğrenildi.

POLİSTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kaza sonrası olay yerine giden polis ekipleri, yol kenarına fırlayan çocuklara, 112'yi beklerken üşümemeleri için kendi üzerlerindeki yağmurlukları verdi; hafif yaralı olan çocukları kucaklayarak ambulansa bindirdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Demir Bozüyük Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title