Haberler

Bilecik'te Protokol Üyeleri Bayramlaştı

Bilecik'te, Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bayramlaşma programında protokol üyeleri bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına; Bilecik Valisi Tahir Büyükakın,AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, daire amirleri, kurum ve kuruluş yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Vali Tahir Büyükakın, Kurban Bayramının önemine değinerek, tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Bayramların her yönüyle güzel ve özel olduğunu dile getiren Vali Tahir Büyükakın; "Ben öncelikle buradaki bütün kardeşlerimiz ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik günleri. Ama Kurban Bayramı ayrı bir daha anlam katıyor bayramlara. Kurban Bayramı aynı zamanda fedakarlık bayramı. Yeri geliyor Hazreti İbrahim gibi evladınızla imtihan ediliyor ve adanıyorsunuz. Yeri geliyor Hazreti İsmail oluyorsunuz. Tam bir teslimiyet içinde. Kurban olmayı göze alıyorsunuz. Bu vatan gibi gerek Hazreti İbrahim ve Hazreti İsmail gibi bu vatan için adananlar var, teslim olanlar var. Allah'a çok şükür, çok sayıda var ve bu vatan her şeye rağmen bin yıldır bu topraklar ayakta durmayı başarıyor. İnşallah bundan sonra da böyle olacak" ifadelerini kullandı.

Vali Tahir Büyükakın konuşmasında ayrıca Söğüt Şenlikleri ve Bilecik'te gerçekleştirilecek programlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bayramlaşma programı, protokol üyelerinin bayramlaşması ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kurban Bayramı Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title