Haberler

Bilecik'te, "Lider Çocuk Tarım Kampı"

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından doğa ve çevre bilinci kazandırmak, tarladan sofraya gıda üretim sürecini anlatmak amacıyla "Lider çocuk tarım kampı" düzenlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından doğa ve çevre bilinci kazandırmak, tarladan sofraya gıda üretim sürecini anlatmak amacıyla "Lider çocuk tarım kampı" düzenlendi.

Müdürlükten yapılan açıklamada, Kozabirlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin katılımıyla Müdürlük Sosyal Tesisleri'nde, Şeyh Edebali Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi, Kent Ormanı'nda ve Yeniköy'de gerçekleştirilen kampta, tarım, gıda güvenilirliği, hayvansal üretim hakkında bilgilendirilerek, dalından meyve toplayıp yemenin, ahırda küçük buzağıları sevmenin ve sağlıklı beslenmenin tadını çıkardıkları kaydedildi.

Kamp süresince fidan yetiştiriciliği ve meyvecilik üretimi, örtü altı yetiştiriciliği ile hayvan barınakları gibi tarım ürünlerinin tanıtıldığı belirtilen açıklamada, kampa, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür vekili Mehmet Kocabaş, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen ile teknik personelin de eşlik ettiği kaydedildi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Şeyh Edebali Yeniköy Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title