Haberler

Bilecik'te Kros Yarışmaları

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 2011-2012 eğitim öğretim spor faaliyetleri kapsamında, kros il birinciliği yarışmaları düzenlendi.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 2011-2012 eğitim öğretim spor faaliyetleri kapsamında, kros il birinciliği yarışmaları düzenlendi.

Toplam 22 ilk ve ortaöğretim okulundan 174 sporcunun katıldığı yarışmalarda, küçük kızlarda 1200 metre takımda, Bilecik Osmangazi İlköğretim Okulu birinci, Bozüyük Çitosan İlköğretim Okulunu ikinci ve Bilecik Ertuğrulgazi İlköğretim üçüncü oldu. Ferdi de Osmangazi İlköğretim Okulundan Merve Aslan birinciliği, Osmangazi İlköğretim Okulundan Rabia Kırbaş ikinciliği ve Osmangazi İlköğretim Okulundan Edanur Gürleyen üçüncülüğü elde etti.

Küçük erkekler de 1500 metre takımda Bozüyük Çitosan İlköğretim Okulu birinci, Bozüyük Dodurga İlköğretim Okulu ikinci ve Bilecik Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu üçüncü geldi. Ferdi de Bozüyük Çitosan İlköğretim Okulundan Sinan Yağmur birinciliği, Özgür Demirci ikinciliği ve Ömer Çelik üçüncülüğü kazandı.

Yıldız kızlarda 2000 metre takımda Osmangazi İlköğretim Okulu birinci, Bozüyük Çitosan İlköğretim Okulu ikinci ve TOKİ İlköğretim Okulu üçüncü olurken, ferdi de Osmangazi İlköğretim Okulundan Sedef Şahin birinci, Osmangazi İlköğretim Okulundan Ebru Gürleyen ikinci ve Osmangazi İlköğretim Beyzanur Makarnacı üçüncü geldi.

Yıldız erkeklerde 3000 metre takımda TOKİ İlköğretim Okulu birinci ve Bozüyük Çitosan ilköğretim Okulu ikinci, ferdi de Bozüyük Çitosan İlköğretim Okulundan Özgür Emir birinci, Bilecik Ertuğrulgazi İlköğretim Okulundan Abdulkadir Şener ikinci ve Bozüyük Çitosan İlköğretim Okulundan Esat Bedevi üçüncülüğü kazandı.

Genç kızlar 3000 metre takım yarışmasında Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi birinci, Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci ve Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesi üçüncülüğü elde ederken, ferdi de Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesinden Fatma Kırbaş birinci, Nesrin dur ikinci ve Bozüyük Ticaret Meslek Lisesinden Büşra Huylu üçüncü oldu.

Genç erkekler 5000 metre takım müsabakasında ise Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi birinci, Bilecik Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi üçüncülüğü kazanırken, ferdi de Bilecik Ertuğrulgazi Lisesinden Şükrücan Karaca birinci, Bozüyük Ticaret Meslek Lisesinden Onur Uluçay ikinci ve Bozüyük Selahattin Şeker Turizm Otelcilik Lisesinden Gökhan Yağmur üçüncü geldi.

- BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title