Haberler

Bilecik'te İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Süleyman Elban başkanlığında yapıldı.

Vali Elban, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 2017 yılının hem ülke hem de kurumların yatırımları ve faaliyetleri açısından verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Bilecik genelinde birçok projenin yer aldığını ve 2016 yılında 709 projenin uygulandığını bildiren Vali Elban, şöyle konuştu:

"Projelerden yıl sonu itibariyle 408'i tamamlandı ve 169'unda çalışmalar devam ediyor. 27'si ihale aşamasında, 105'ine de henüz başlanamamıştır. Projelerin toplam tutarı 1 milyar 173 milyon 678 bin liradır. 2016 yılında tahsis edilen ödenek toplamı ise 424 milyon 512 bin liradır. Yıl sonuna kadar toplam 288 milyon 411 bin lira harcanarak yüzde 68 nakdi gerçekleşme sağlanmıştır."

Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu da Bilecik'i Bursa'ya bağlayacak Bilecik-Yenişehir karayolu ile Bilecik'te köprülü kavşak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, ilçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile belediye başkanları da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban Bilecik Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title