Haberler

Bilecik'te Ak Partili Başkanlar Bir Araya Geldi

AK Parti Bilecik İl ve İlçe belediye başkanları aylık olağan istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Bilecik İl ve İlçe belediye başkanları aylık olağan istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Başkanlığında yapılan toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Myzaffer Yalçın, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna katıldı.

Yapılan toplantı sonrası açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "AK Parti İl Başkanımız Fikret Karabıyık Başkanlığında aylık olağan Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise toplantıya katılan belediye başkanlarına teşekkür ederek, "İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız ile aylık olağan istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Gelecekteki çalışmalar için istişarelerde bulunarak, fikir alışverişi yaptık. Hep birlikte el ele, gönül, gönüle vererek başaracağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selim Yağcı Pazaryeri Ak Parti Bilecik Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title