Haberler

Bilecik'te 26 Kaçak Göçmen Yakalandı

Güncelleme:

Filistin ve Myanmar'daki iç savaşlardan kaçarak Türkiye'ye gelen ve İzmir'e yerleşmek için yola çıkan 26 kaçak, Pazaryeri'nde yakalandı.

Filistin ve Myanmar'daki iç savaşlardan kaçarak Türkiye'ye gelen ve İzmir'e yerleşmek için yola çıkan 8'i çocuk 26 kaçak, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik-Pazaryeri karayolunun 16. kilometresinde yol kontrolü yapan Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik ekipleri, Suat İ. (42) idaresindeki 34 YMJ 72 minibüsten şüphelenerek durdurdu. Polis, fenni muayenesi yapılmadığı gerekçesiyle Bozüyük Bölge Trafik Müdürlüğü'ne götürülen minibüsün arkasından atlayan kişilerin olduğunu tespit etti. Araziye kaçan 18 kişiyi yakalayan trafik polisleri, durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarmanın arazide yaptığı titiz çalışma sonrasında 8 kaçak daha yakalandı.

Yasadışı yollarla İstanbul'a gelen ve buradan da İzmir'e yerleşmek için gittikleri öğrenilen Filistin uyruklu Ahman Al M. (24), Zedan Al M. (21), Samer Al M. (9), Soher Al M. (6), Haea Al M. (21), Khala Al M. (19) Abdulrahman Al M. (31), Lena Al M. (22), Sami A. (29), Mohand B. (32), Fatmi Y. (24), Asel M. (33), Heba M. (4), Khalil S. (23), Zehrae Y. (26) Muhammad H. (3), Mohammoud A. (5) ile Myanmar uyruklu Damid D. (34), Neka D. (26), Tufi D. (4), Tayyabe D. (6), Said D. (21), Şugufa D. (7), Gınlavaz D. (41), Feride D. (31) ve Bismil D. (18) isimli şahısların Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü, buradaki ifadelerinin ardından da Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildiği öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Filistin Bilecik Myanmar İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title