Haberler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Söyleşi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından "Öyle bir geçer zaman ki" adlı söyleşi düzenlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi  ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından  "Öyle bir geçer zaman ki" adlı söyleşi düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Özcan, Fakülte Toplantı Salonu'ndaki söyleşide, ülkenin kendisine verdiği imkanlarla ve burslarla okuduğunu anlatarak, görevde bulunduğu süre içerisinde her kesimden destek gördüğünü söyledi.

Çocukların huzur, sevgi ve barış dolu dünyada yaşaması için onu kurmaya çalıştıklarını anlatan Prof. Dr. Özcan, şöyle konuştu:

"Bizler öğretmenleriz, torunlarınızın torunlarına onurla yaşayabilecekleri bir dünya inşa etmek için görevdeyiz ve ben bu görevi bugün itibari ile yada yarın itibari ile buradaki arkadaşlarıma ve sizlere emanet edeceğim. Yaşadığınız çağdan ve mekandan sorumlusunuz, hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Burada bulunan 18 bin öğrenciden birisi aç uyuyor ve ihtiyaç yüzünden ders kitabını alamıyorsa hiçbirimiz bu sorumluluktan kurtulamayız. Çünkü biz birbirimizle hesaba çekileceğiz. Hiç kimse çekmese dahi tarih sizi hesaba çekecek ve o sizi yargılayacak. Şunu unutmayın, bize sağlanan imkanlarla en güzelini tasarlamaya, yapmaya gayret ettik. Unutmayın, mutlu olmak istiyorsanız, her istediğinizi elde etmenize bağlı bir süreç değil, hayatı paylaştığınız arkadaşlarınızın, dostlarınızın ve toplumun gözlerindeki tebessüme bağlı bir süreç. O tebessümü hissederseniz sizde mutlu olursunuz. onun için paylaşın, hatta o kadar paylaşın ki hayatta neye çok sahip olmak istiyorsanız onu dağıtın."

İktisadi  ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülkadir İlgen'in konuşmasının ardından hrogram, öğrencilerin hazırladığı "Öğrencilerin Azmi Özcan'a mesajı" adlı slayt gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Azmi Özcan Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title