Haberler

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş Fen Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "Eğitim Kampı" kapsamında okulda çalışmalarını sürdüren Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, "Eğitim Kampı" kapsamında okulda çalışmalarını sürdüren Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencilerini ziyaret etti.

Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesinde oluşturulan plan dahilinde 11'inci sınıflardan 13, 12'nci sınıflardan ise 78 öğrenci yarıyıl tatilinde hafta içi sabah 8.30 ile akşam 20.00 saatleri arasında, "Çalışmak Önceliğimiz, Başarmak Geleceğimizdir" sloganıyla düzenlenen "Eğitim Kampı" çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğrencilerin eksiklerini tamamlamak ve eğitim seviyelerini yükseltmek için düzenlenen Eğitim Kampına katılmalarından son derece memnun olduklarını ifade etti.

Durmuş, "Gelecekleri için şimdiden gayret gösteren ve çalışmalarını kararlılıkla sürdüren öğrencilerimiz mutlaka başarıya ulaşacaklardır. Hiçbir çalışma asla boşa gitmez. Hayalleri ve hedefleri doğrultusunda ellerinden gelen gayreti göstersinler. Bu yıl üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu kampı düzenleyen Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürümüz Fadıl Ağdağ'a ve fedakarlık gösteren tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Fadıl Ağdağ ise, öğrencilerin daha başarılı olmalarına katkı sağlamak için eğitim kampını planladıklarını, öğrencilerin gündüz saatlerinde derslerini çalıştıktan sonra akşam da sinema ve müzik etkinlikleriyle vakit geçirdiklerini ve böylece daha iyi motive olduklarını belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Arslan Öztürk Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title