Haberler

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Öğrencilere Soru Bankası

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8’nci sınıf öğrencilerine soru bankası hazırlatıldı.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8'nci sınıf öğrencilerine soru bankası hazırlatıldı.

Öğrencileri Merkezi Sistem Sınavlarına daha iyi hazırlamak amacıyla gerçekleştirilen bu çalışmada öğretilmiş kazanımların yer aldığı bir çok soru mevcut. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Sınav Soru Bankası adında hazırlanan bu kitaplar öğrencilere dağıtıldı. Soru bankalarının ön sözünde öğrencilere ve velilere seslenen Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş Türkiye'de lise ve üniversitelere geçişlerde sınav sistemlerinin uygulandığını hatırlattı. Durmuş, "Bizler Milli Eğitim ailesi olarak öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda bir yandan karakteri sağlam, özgür düşünebilen, tarih ve kimlik bilinci yüksek öz güven sahibi nesiller olarak yetiştirirken, öbür yandan bu sınavlara en iyi şekilde hazırlamak durumundayız. Bu düşünceyle ortaokul 8'nci sınıf öğrencilerimizi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Merkezi Sistem Sınavlarına daha iyi hazırlama için bir çalışma yaptık ve il genelinde uyguladığımız Kazanım Değerlendirme Sınavı'ndan sonra, bu kitapçığı hazırlayarak öğrencilerimizin istifadesine sunduk" ifadelerini kullandı.

"Velilerimizin katkısı olmadan, sadece okul ve öğretmenlerimizin gayretiyle aşama kaydetmek gerçekten çok zor"

Velilere de seslenen İl Müdürü Durmuş, okulların ve öğretmenlerin en önemli yardımcılarının veliler olduğunu belirtti. "Eğitim öğretim süreçlerinin en önemli ayaklarından birini sizler oluşturuyorsunuz" ifadelerini kullanarak, "Velilerimizin katkısı olmadan, sadece okul ve öğretmenlerimizin gayretiyle aşama kaydetmek gerçekten çok zor. Bizler, bu kitapçığın hazırlanması ve Kazanım Değerlendirme Sınavı gibi bazı çalışmaları gerçekleştirirken sizlerin de öğrencilerimizi destekleyerek, moral ve motivasyon sağlayarak bu sürece katkı verdiğinizi görüyoruz ve bunun devam etmesini bekliyoruz" ifadelerini kaydetti.

"Unutmayın ki sizin başarınız hem bizim hem de ülkemizin başarısı olacaktır"

Öğrencilere de seslenen Durmuş, "Sevgili öğrenciler, elinizdeki bu kitapçıkta bulunan sorular FATİH projesi kapsamında kurulan Eğitim Bilişim Ağı(EBA) portalında yayınlanmış ve şimdiye kadar öğretilmiş kazanımları kapsamaktadır. Çalışmalarınızda size yardımcı olmak ve sınavdaki başarınızı yükseltmeniz amacıyla sizlere ulaştırılmıştır. Unutmayın ki sizin başarınız hem bizim hem de ülkemizin başarısı olacaktır. Bu düşüncelerle müdürlüğümüzün bir hizmeti olarak elinize ulaştırılan soru bankasının siz değerli öğrencilerimize yararlı olmasını diliyor, sizlerin öz güven ve sorumluluk bilinciyle hareket edeceğinize inanıyor, hayatınız boyunca gireceğiniz tüm sınavlarda başarılı olmanızı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title