Haberler

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı Tekelioğlu"

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı ve Eğitimci Yazar Muzaffer Tekelioğlu, yılbaşı kutlama gecelerinin bilançosunun, milyonlarca liralık israf, iş kaybı, binlerce ailenin mahremiyetine zarar, aile bağlarında çözülmeler ve kör kütük sarhoşluk olduğunu...

Bilecik Eğitim Derneği Başkanı ve Eğitimci Yazar Muzaffer Tekelioğlu, yılbaşı kutlama gecelerinin bilançosunun, milyonlarca liralık israf, iş kaybı, binlerce ailenin mahremiyetine zarar, aile bağlarında çözülmeler ve kör kütük sarhoşluk olduğunu bildirdi.

Tekelioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yılbaşı gecesinin, batının kokmuş düşüncesi ve İslam dinine muhalif davranışlarla kutlamak yerine, ilimde, fende, teknolojide nasıl daha ileri gidilebileceğinin düşüncesiyle karşılanmasının gerektiğini savundu.

Yılbaşı gecesinde, geçmiş yılların muhasebesinin yapılması gerektiğini ifade eden Tekelioğlu, şunları bildirdi:

"Yılbaşı gecesinde ne kadar çok çılgınlık yapılırsa, edebe, adaba aykırı ne kadar çok davranış sergilenirse, içki, fuhuş kısacası gayri meşru hareketler ne kadar çok olursa o kadar mutlu bir yıl geçireceğini zanneden sözüm ona kendisini ileri görüşlü, çağdaş ve ilerici sanan insanlar o kadar çok yanılmaktadırlar. Bizim yapacağımız geçmiş yılın muhasebesini yaparak kendi kendimizi 'ben geçmiş yılda Allah rızası için neler yaptım, topluma ve insanlığa ne gibi faydalar sağladım, memleketimin birliği, dirliği, düzenliği ve kalkınması için neler yapabildim, bazı davranışlarım yanlış oldu, bunları nasıl düzeltebilirim-' diyerek gelecek yılda insanlığa yapabileceğimiz çalışmaların planını yapmak, yeni yıla bu şekilde girmeyi sağlamak olmalıdır."

Muhabir: Barış Eren

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title