Haberler

Bilecik: Bilecik'te Köydes Projeleri Devam Ediyor

- Bilecik'te Köydes Projeleri Devam Diyor. Köylerin Alt Yapılarını Destekleme Projesi Çerçevesinde Köylerin Meseleleri Bir Bir Çözülüyor.

- Bilecik’te Köydes projeleri devam diyor. Köylerin alt yapılarını destekleme projesi çerçevesinde köylerin meseleleri bir bir çözülüyor.

Bilecik’e 20 km uzaklıktaki 200 haneli Deresakarı köyüne içme suyu getirmek için kazı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aşağıpınar mevkiinden 5 km'lik su hattının ihalesi Ağustos ayında yapıldı. 69000 YTL'ye mal olacak projede içme suyu plastik ve çelik borularla köye getirilecek. İş 60 gün içinde bitirilmiş olacak. Vali Musa Çolak, “ İçişleri Bakanlığı'nca köylerimizin alt yapı çalışmaları içersinde köylere içme suyu, kanalizasyon, yol ve küçük su kaynaklarımızın geliştirilmesi amacıyla Köydes projesi başlatılmıştır. Suyu olmayan köy kalmayacaktır. Amacımızın köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayat seviyesini en yüksek seviyeye çıkarmaktır. El ele, gönül gönüle hep birlikte çalışarak köylerimizi kalkındırarak çok iyi yerlere getireceğiz. Devlet olarak köylü vatandaşlarımızın her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

(YB-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title