Haberler

Bilecik Belediyespor: 72 - Düzce Belediyespor: 76

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Düzce Belediyespor'a 72 76 yenildi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Düzce Belediyespor'a 72-76 yenildi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk periyota 18-16 önde giren Düzce Belediyespor, ikinci periyotta iki takımın karşılıklı sayıları sonucu 33-33 berabere tamamlandı.

Üçüncü periyotta oyunda üstünlüğü ele geçiren Düzce Belediyespor, Bilecik Belediyespor'un hücumlarda etkisiz olması ve 3 sayılık atışlarında isabet bulmasıyla 5 sayı farkla son çeyreğe 53-48 önde girdi. Son çeyrekte maçın son dakikalarında Bilecik Belediyespor, oyun kurmada ve hücumda etkili olamayınca karşılaşmadan 4 sayı farkla 72-76 sahadan mağlup ayrıldı.

Karşılaşmayı, Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun ile sporseverler izledi.

-Maçın ardından

Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve belli bir noktaya kadar getirilmesinde taraftarın büyük katkısının bulunduğunu söyledi.

Kırılma anlarında lehlerine olmayan düdüklerin çalındığını ve yanlış tercihlerin olabileceğini belirten Karabulut, şöyle konuştu:

"Sezonun ilk maçı. Önemli bir maçı kaybettik. 3. lig zor. Bilecik, basketbolda 3. Lig'de olduğunun farkında değil şehir olarak. Zor bir ligde oynadığımızın farkındayız. Biz Belediyespor'un takımı değiliz biz Bilecik'in takımıyız.  Üzgünüz, oyuncularım iyi mücadele etti Oyun içerisinde itirazlar oluyor. Zaman zaman tepkilerimiz fazla da olabilir. Takımı ateşlemek içinde teknik faul alabiliriz. Bizim tepkilerimizi oyuncular sahaya verebilir, o tepkiyi. Bazen koçlar takımı ateşlemek için teknik faul alırlar. Hakemlerin iyi niyetli olduklarına düşünüyorum. Ev sahibi lehine olmayan kararlar vardı. Birazda ev sahibi olduğumuzu hissettirmek lazım. Çünkü deplasmana gittiğimizde çok daha sert hakemler ev sahibi takımı çok daha kollayan hakemler görüyoruz. İnşallah deplasmanda da bize böyle hakemler denk gelir." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bilecik Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title