Haberler

Bilecik Belediyesi'nden Kapsamlı Çalışma

Bilecik Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler, Teknik Destek ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatıldı.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler, Teknik Destek ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatıldı.

Havaların ısınması ve yaz aylarında vatandaşların açık havada yoğun kullanım gösterdiği alanlarda sorunsuz ve kaliteli hizmet anlayışına uygun kapsamlı bir çalışma başlatıldı.Başta yol, kaldırım düzenlemeleri, su işleri olmak üzere bir çok proje detaylı ve hummalı bir çalışma ile yürütülüyor. Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında bulunan park onarım ve bakım çalışmaları, refüj yeşillendirme çalışmaları başta olmak üzere yazın vatandaşların uğrak noktalarından biri olan ve Bilecik Belediyesi'nin mahallesi olarak kazandırılan Pelitözü mahallesinde bulunan Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark'ta peyzaj düzenleme, park yapım ve bakımları, kaldırım ve mesire alanları sil baştan yenileniyor.

Ayrıca, Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından şehrin birçok noktasında yol kaldırım yapım ve bakım işlemleri aralıksız sürüyor. Büyüyen ve gelişen Bilecik'in nüfusu her geçen gün artan ve büyük mahallerinden olan Hürriyet Mahallesinde okul yolu üzeri ve değer kent caddesi üzerinde bulunan yol üzerinde kaldırım çalışmaları sürüyor. Yapımı hızla devam eden Osmanlı Hamamı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yerleşkesi içerisine inşaa edilen yeni Öğrenci Otağı, Bilecik Belediyesi Bilgi Evi, Bilecik Belediyesi Ek Hizmet Binası yapım işinin yanı sıra, yapımı tamamlanan ve çok kısa süre içerisinde hizmete girecek Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bu yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'in her gün değiştiğini ve güzelleştiğini ifade ederek, "Bilecik Belediyesi olarak bizlere güvenen, şehri emanet eden hemşehrilerimize layık hizmetleri bir, bir yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Marka Şehir olma yolunda hızla ilerleyen, geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla ilerleyen Bilecik'imizi en iyi hizmeti hemşehrilerimize sunmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar şehrimize ve Bilecikli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Pelitözü Bilecik Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title