Haberler

Bilardonun Ustaları Nefesleri Kesti

Dünya Artislik Bilardo Şampiyonu Hacı Yaman ile Türkiye Bayanlar Pool 1. Etap Şampiyonu Neslihan Gürel, Bursa'da Muhteşem Bir Gösteri Yaptı.

Dünya Artislik Bilardo Şampiyonu Hacı Yaman ile Türkiye Bayanlar Pool 1. Etap Şampiyonu Neslihan Gürel, Bursa'da muhteşem bir gösteri yaptı.

Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nde 'Şampiyonların Bilardo Düeti' gösterisine katılan bilardonun iki usta ismi, birbirinden ilginç ve zorlu numaralarını Bursalı bilardo severlerle paylaştı. 19 Mayıs Geçlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gösteriyi, yüzlerce Bursalı izledi. Bayan bilardo şampiyonunu karşılarında görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Neslihan Gürel, her zorlu atışından sonra büyük alkış topladı. Gösterinin en ilgi çeken yanı ise bilardo masasına yatan bayanın ve erkeğin üzerinden atılan toplar oldu. Hacı Yaman, masanın üzerine yatırdığı bir bayanın üzerinden topu atlatarak sayı almaya çalıştı. Başka bir erkeği masaya yatıran Yaman, zorlu pike atışla sayı yaptı. Gösterinin sonunda ikili büyük alkış topladı.

Gösteriyi Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte izledi.

(MŞ-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title