Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan: Babam "Bedelli askerlik hakkını kullanmalısın" dedi

Güncelleme:

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, birçok çevre tarafından tartışma konusu olan askerlik hizmetini neden bedelli yaptığını açıkladı. Bilal Erdoğan babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bedelli askerlik hakkını kullanmalısın" dediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, CNN Türk ekranında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. 9 yıl yurt dışında bulunan Bilal Erdoğan da herkese tanınan haktan yararlanarak askerliğini bedelli olarak yapmış, birçok çevre tarafından tartışma konusu olmuştu. Bilal Erdoğan, neden bedelli askerlik hizmetini tercih ettiği konusuna açıklık getirdi. Bilal Erdoğan, bedelli askerlik hizmetini tercih etmesinin nedeni olarak babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gösterdi. Bilal Erdoğan, babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sen bu haktan Başbakan olduğum için yararlanmıyorsun; yaklaşık 9 yılını ABD'de geçirmiş olan, üç yıldan fazla orada sigortalı çalışan birisin, bu hakkını kullanmalısın' dediğini aktardı.

"EN SON CUMHURBAŞKANI'MIZA SORDUM"

Askerlik konusunu babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve arkadaşlarına sorduğunu aktaran Bilal Erdoğan "Arkadaşlarımıza sordum, en son Cumhurbaşkanı'mıza geldim. Başbakan'dı o zaman." ifadelerini kullandı.

"BABAM 'HAKKINI KULLAN' DEDİ"

Bilal Erdoğan'ın askerlik konusunu babasına sorduğunu söylemesi üzerine programın sunucusu Ahmet Hakan "Ne dedi babanız?" şeklinde bir soru yöneltti. Bilal Erdoğan cevap olarak, babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "9 yılını ABD'de geçirmiş olan, üç yıldan fazla orada sigortalı çalışan birisin, bu hakkını kullanmalısın'" dediğini aktardı.

"CUMHURBAŞKANI'NIN OĞLUYUM DİYE KENDİMİ EVE Mİ KİTLEYEYİM?"

Bilal Erdoğan, bedelli askerlik hizmeti tartışmalarına ilişkin "Cumhurbaşkanının, başbakanın oğluyum diye konuşulur, laf edilir diye çekinmemiz gereken şeyler var ama bunun sonu yok. Sokağa çıkmayayım, eve kilitleyeyim kendimi. Hakkınsa yap ama hakkım olduğuna inanmıyorlar ki" ifadelerini kullandı.

"İNSANLAR ÜÇ HAFTA ASKERLİK YAPTIĞIMI FOTOĞRAF OLSA BİLE KABUL ETMEDİ"

"Cumhurbaşkanı'nın oğlu olmayı seçmedim" diyen Bilal Erdoğan, bedelli askerlik yapmasına ilişkin, "Ben askerliği Burdur'da üç hafta yaptım. İnsanlar benim üç hafta askerlik yaptığımı fotoğrafı olsa bile kabul etmedi" dedi.

Bilal Erdoğan: Babam 'Bedelli askerlik hakkını kullanmalısın' dedi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title