Haberler
Güncelleme:

Aşk-ı Memnu'daki Bihter Ziyagil karakteri, 10. ölüm yıl dönümünde Twitter'da anıldı

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin ana karakteri Bihter Ziyagil, ölümünün 10. Yıl dönümünde sosyal medyayı salladı. Tekrar bölümleri ile günümüzde de izlenen dizi, hala merakla takip edilirken Bihter Ziyagil'in ölüm yıl dönümü için atılan tweetler Twitter'da 1. sırada yer aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

RAMAZAN:

ABİM EVDE YOK İKEN YENGEM İLE BU DİZİYİ İZLİYORDUK DERKEN TATLITUĞ İLE O MEŞHUR SAHNESİ EKRANA GELDİ YENGEM İLE ARAMIZDA BİR ELEKTİRİKLENME OLDU VE OLAN OLDU PİŞMANMIYIM HAYIR GÜZEL BİR GECEYDİ.

3
10
yanıtYanıtla
HIMM:

DİZİLERİN İNSANI GETİRDİĞİ NOKTA DİYOSUN

yanıt1
yanıt0
serkan:

bu diziden sonra herkez amcasının karısına sulanmıştı yengeler bu diziden sonra kocalarını boynuzladı

6
2
yanıtYanıtla
Gürcü:

Bu dizinin yayınlanmasına izin vereni bulup bi güzel döveceksin.

4
3
yanıtYanıtla
haylass:

İğrenç bir diziydi

4
3
yanıtYanıtla
Gün:

Halit Ziya bu romanı Türk aile yapısının modernlesmeyle bozuldugunu göstermek için yazmıştır eminim.Dizisinin de Türk aile yapısını bozduğunu söylüyorlar.

3
4
yanıtYanıtla
aaa:

aile yapısı öyle basit kurgulardan bozulacak bir şey değil insanların içinde varsa sorumlusu tv dizisi olmuyor isterse herkes ailesini korur ona göre davranır yoksa ahlaksızlığı seçer.

yanıt1
yanıt1
İlda:

Bu diziyi bu kadar özel yapan ne zamanında bende izledim ama tiryakisi değilim bazı oyuncuların dizideki rolleriyle anılması da tuhaf biri de Kurtlar vadisinde Çakır dı

1
3
yanıtYanıtla
x:

Zaten bu diziden sonra bi icraatı olamadı

2
1
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

ALLAH RAHMET EĞLESİN TAHSİLATINI AF ETSİN MEKANI CENNET OLSUN.

1
2
yanıtYanıtla
Zeliha Daş:

Amin..

yanıt0
yanıt1
Yaa:

Millet kafayı yemiş hayal ürünü bir kahramanın her sene ölüm yıl dönümünde onu anıyorlar İYİ Kİ ÖLDÜN ...... BİHTER

0
1
yanıtYanıtla
burki:

keşke sonun da kıvanç ölseydi

0
0
yanıtYanıtla
GERÇEKLİK:

Eleştirilere bakın hele; Efendim, yaşlı zengin adamın kızı yaşındaki birine sulanıp eş yapması normal ve aile yapısını bozmaz da eşin aldatması bozar. Padişahın cenk ettiği topraklarda öldürdükleri önemli kişilerin kızlarını hareme alıp eş yapmaları normal ve yönetim sistemini bozmaz. Kurtlar Vadisi gibi dizilerin özentisi olarak beline cabine silahı alıp dışarıda fink atıp takıştığını vurmak da aile yapısını bozmaz. Unutmayın ki Allah her şeyi gören ve bilendir. Ve zekayı bahşeden de O''dur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title