Haberler

Bıgon: "Galatasaray'la İlgili Düşüncem Pekişti"

Galatasaray ile Yarın UEFA Kupası 1. Tur Rövanş Maçında Karşılaşacak Fc Sion'da, Teknik Direktör Alberto Bigon, 'Galatasaray'ın İlk Karşılaşmada Gösterdiği Performası Gördükten Sonra, Favori Olduklarına Dair Düşüncem Daha da Pekişti' Dedi.

Galatasaray ile yarın UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında karşılaşacak FC Sion'da, teknik direktör Alberto Bigon, ''Galatasaray'ın ilk karşılaşmada gösterdiği performası gördükten sonra, favori olduklarına dair düşüncem daha da pekişti'' dedi.

Alberto Bigon, FC Sion Kulübü Başkanı Chiristian Constantin ve Sportif Direktör Paolu Olfer ile birlikte, takımının yapacağı son antrenman öncesinde Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın favorisinin Galatasaray olduğunu söyledi.

Bigon, "Galatasaray'ı favori görüyor musunuz?" şeklindeki soruyu şöyle cevapladı:

"Galatasaray'ın bize karşı ilk maçta nasıl oynağını gördükten sonra, benim bu düşüncem daha da pekişti. 3-0 geride götürdükleri bir maçı 3-2'ye getirdiler ve hatta beraberlik bile elde etmeleri mümkündü."

FC Sion Kulübü Başkanı Christian Constantin, daha önce bazı basın organlarında, soyunma odalarını kontrol etmek için gaz dedektörü getireceğine dair çıkan haberlerle ilgili "Gaz dedektörü getirmedim, ama kalelerin boyutlarını ölçtüm. Normal ölçütteler" dedi.

Constantin, aldıkları güvenlik tedbirleriyle ilgili de şunları kaydetti:

"Avrupa Kupası maçlarında, daha önce bizim başımıza çok ilginç olaylar geldi. Aldığımız tedbirler kesinlikle Galatasaray ve İstanbul'a yönelik değildir. Yıllardır Avrupa kupası deplasmanlarında aynı tedbirleri alıyoruz."

Daha önce, ''Olay çıkarsa takımı sahadan çekerim'' şeklindeki demecinin hatırlatılması üzerine Canstantin, ''O demecimde, '1988 yılanda Galatasaray'ın Neuchatel Xamax ile oynadığı maçtaki olaylar tekrarlanırsa ne yaparsınız?' diye soruldu, ben de 'takımı sahadan çekerim' diye yanıtladım'' karşılığını verdi.

Christian Constantin, yarınki maçın favorisinin Galatasaray olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title