Haberler

Bigadiç'te Vatandaşa Ücretsiz Süt Dağıtıldı

Bigadiç Belediyesi vatandaşlara ‘Süt İç Sağlıklı Kal’ sloganı ile meydanlarda süt dağıttı.

Bigadiç Belediyesi vatandaşlara 'Süt İç Sağlıklı Kal' sloganı ile meydanlarda süt dağıttı.

Bigadiç Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkında düzenlenen ve 'Süt İç Sağlıklı Kal' sloganı ile Belediye Başkanı İsmail Avcu ve protokol tarafından vatandaşlara süt ikramı yapıldı. Gün boyunca devam eden süt dağıtımında konuşan Başkan Avcu, "Gençlerimizi gazlı içeceklerden uzak tutmayı amaçlıyoruz. Onun yerine sağlıklı bir besin olan sütü öne çıkartmak istiyoruz. Bigadiç ilçemizde günlük 300 ton süt üretimi var. Adapazarı'ndan İzmir'e kadar süt fabrikaları buradan süt topluyor. Balıkesir'de süt üretimi açısından zaten ilk sıradayız ancak ben Türkiye'de de ilk sırada olduğumuzu tahmin ediyorum. Ette ve sütte iyi bir ivme yakaladık, inşallah arttırarak devam ettiririz" şeklinde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi Parkında düzenlenen ve 'Süt İç Sağlıklı Kal' sloganı ile yapılan süt dağıtımına Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kaymakam Refiği Mehmet Bek, Belediye Başkanı İsmail Avcu, İlçe Baş Savcısı Murat Türkoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmethan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, Belediye Meclis Üyelerimiz, Daire müdürleri, Oda Başkanları, STK temsilcileri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İsmail Avcu Balıkesir Bigadiç Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title