Haberler

Bigadiç'te AK Parti Adayına Sevgi Seli

AK Parti Bigadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, Bigadiç'e ve Bigadiç ile birlikte ilçenin en büyük beldesi olan İskele'ye doğalgaz müjdesi verdi.

AK Parti Bigadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, Bigadiç'e ve Bigadiç ile birlikte ilçenin en büyük beldesi olan İskele'ye doğalgaz müjdesi verdi. Bigadiç'te Bor Madeni ile ilgili fabrikalar kurup özellikle gençleri iş ve AŞ sahibi yapacaklarını vadeden AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, "Allah nasip eder teveccüh gösterip bize görev verdiğiniz takdirde Bigadiç'imizi, İskele'yi tüm dünyaya tanıtacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, seçim çalışmaları çerçevesinde İskele Beldesini ziyaret etti. Nüfusu 2 bin 500 civarında olan İskele'ye adeta çıkarma yapan AK Parti Adayı İsmail Avcu, AK Parti Bigadiç Belediye Meclis Üyeleri adayları ve teşkilatla birlikte ziyaret ettiği İskele'de sevgi seliyle karşılandı. Vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Avcu, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde hem kendisine hem de partilerine destek çıkılmasını istedi.

"BU DOĞAL GAZ BURAYA GELECEK"

AK Parti iktidarıyla Bigadiç'i dünyada tanınan bir şehir haline getireceklerini belirten İsmail Avcu, belde halkına hitap etti. İsmail Avcu şunları söyledi;

"Bigadiç, İskele Beldesi ve Bigadiç Bor İşletmeleri yolunu duble yol olarak kazandıracağız. Yatırıma dahil ettik. Doğal gaz için Bir proje başlattık, Ovabayındır'dan İskele Beldemizin merkezine kadar olan bölüme fizibilite raporunu çıkarttırdık. İskele Beldemize doğal gazı getirmek için mücadele verdim. Bu doğal gaz buraya gelecek. En az 2 bin kişilik bir fabrika buraya kurulacak. Benim işsiz gencim dışarılara iş aramaya gitmeyecek. Bigadiç ve İskele dünyada tanınacak, bunun sözünü veriyorum. Bigadiç ve İskele'de ekmek var, nimet var. Biz bunu değerlendireceğiz, gencimize iş ve AŞ imkanı sağlayabilmemiz için seferberlik ilan edeceğiz. Bölgede arazilerin kıymetini bilin çünkü altın olacak bu bölge. Dünyanın en büyük ve en kaliteli Bor rezervleri Bigadiç'te çıkarılıyor. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürümüz Orhan Yılmaz'dan Allah razı olsun, sizlerin huzurunda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Genel müdürümüz Orhan Yılmaz Bigadiç'e Bor madeni ile ilgili her alanda destek oluyorlar. En yakın zaman içerisinde Bor madeni ile ilgili fabrikalar kuracağız ve bütün yatırımcıların merkezi haline getireceğiz. Dünya tanıyacak Bigadiç'i, bunun sözünü veriyorum. Hiç şüpheniz olmasın bundan. Bizler Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın çıraklarıyız. Bizler onun askerleriyiz, Allah'ın izni ile 'Yapacağız' dediğimizi yaparız. Balıkesir'deki sosyal yaşantı ve kültürel yaşantı ile ilgili ne varsa köylerimizde de olacak. Yaşantımız değişecek, daha huzurlu ve refah bir şekilde yaşayacağız".

AK Parti Biadiç Belediye Başkan Adayı belde halkıyla kucaklaştığı İskele'de vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntı ve istekleri dinledi, seçimde göreve geldiklerinde yapacakları çalışmaların ayrıntıları hakkında da bilgiler aktardı. İsmail Avcu, İskele beldesinde gösterilen coşku, sevgi, ilgi ve teveccühün son derece memnuniyet verici olduğunu belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Yılmaz İsmail Avcu Ak Parti Bigadiç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title