Haberler

Biga Myo'da Bölüm Başkanları ile Toplantı Yapıldı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Biga Meslek Yüksek Okulunda Bölüm Başkanları ile ilk toplantı yapıldı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Biga Meslek Yüksek Okulunda Bölüm Başkanları ile ilk toplantı yapıldı.

Toplantıya Okul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü başkanlığında Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Bahaddin Zayim ve Öğr. Gör. Muradiye Özel Ödül, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat Akyıldız, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Songül Şentürklü, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Ahmet Uzatıcı, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Serhat Soyşekerci, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Seda Yavuzaslan Söylemez, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. İsmail Hacıkuru, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Zafer Özgür, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selin Güremen, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayşin Aşkın katıldı.

2019 yılının ilk bölüm başkanları toplantısında söz alan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, "2018-2019 güz yarıyılını başarı ile tamamlamış bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi içinde bulunduğumuz bu hafta içerisinde bütünleme sınavlarını yapacağız. Okulumuz kalite güvencesi ve Bologna çalışmalarında Üniversitemizin en başarılı okullarının başında gelmektedir. Geçtiğimiz Cuma günü 520.000 TL bedelli proje konusu çiğ süt antibiyogram test cihazı alımı ve uygulaması konulu projemizin GMKA tarafından onaylandığı haberini aldık. Gerçekleştireceğimiz bu gibi projeler ile eğitim kalitemizi artırarak öğrencilerimize ve sektörel bazda bölgemize yararlı olabiliriz" dedi.

Toplantıda ayrıca Müdür Öğr. Gör. Bilgücü tarafından Kalite yönetim sistemi çalışmaları, Bologna sürecindeki çalışmalar, 2018-2019 bahar yarıyılı ders dağılımları, Biga Organize Sanayi Bölgesi ile yapılan ön protokol ve yapılması planlanan eğitim çalışmaları, BAP-Tübitak ve GMKA proje çağrıları, Mesleki Yeterlilik Belgesi, Ağaköy-Prof. Dr. Ramazan Aydın yerleşkesinde yapımı devam eden bina inşaatının durumu ile eğitim-öğretim konularındaki genel faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Toplantıda bölüm başkanları gündem hakkındaki görüş ve önerilerini belirterek çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, bölüm faaliyetlerinin hazırlanarak Müdürlüğe bildirilmesi, bölümlerin web sorumlusunun tayin edilmesi, Biga Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak uygulamalı eğitim kapsamına giren bölümlerin başkanları ile toplantı yapılması, bölüm bazında ve multidisipliner projelerin hazırlanması konularında karar alındı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title