Haberler

Biga'da AK Parti Temayül Yoklaması Yapıldı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Ak Parti belde aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapıldı.

Köşlübağ Düğün Salonu'nda yapılan temayül yoklamasına 11 beldenin aday adaları katıldı. Çanakkale'nin sorumlu koordinatörü olan AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, "Beldelerde de teşkilatımızın ne istediği ne düşündüğü bizim için önemli. Burada belde kadın kolları, gençlik kolları oy kullanacak. O beldede oturan ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz oy kullanma hakkına sahipler. Bugün temayül yoklamamız iki şekilde olacak. Birincisi belde belediyesi. Bizde olan beldelerde bir anket şeklinde 5 farklı soru soruluyor. Belediyesi bizde olmayan beldelerde ise, sizlerden belediye başkanı olarak gönlünüzden geçirdiğiniz 3 kişinin ismini yazmasını isteyeceğiz" dedi.

Temayül yoklamasına Karabiga, Gümüşçay, Küçükkuyu, Kaklım, Terzialan, Kepez, Geyikli, Kavakköy, Evreşe, Umurbey, Çardak belediyeleri olmak üzere toplam 11 belde katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Ak Parti Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title