Haberler

Biga Belediyesi karate sporcuları kupa ve madalyalarla döndü

Güncelleme:

Biga Belediyesi Karate Okulu sporcuları, Sakarya'da düzenlenen Şehit Ali Gaffar Okkan İller Arası Karate Lig Turnuvası'nda büyük başarı elde etti.

Biga Belediyesi Karate Okulu sporcuları, Sakarya'da düzenlenen Şehit Ali Gaffar Okkan İller Arası Karate Lig Turnuvası'nda büyük başarı elde etti.

15 ilden, 57 kulüp ve 1150 sporcunun iştirakiyle Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Yeni Spor Salonunda gerçekleştirilen Şehit Ali Gaffar Okkan İller Arası Karate Lig Turnuvasında başarılı olan sporcular madalyalarına kavuştu. Biga Belediyesi Karate Okulu'nun 15 sporcusu da katıldığı turnuvada ter döküp 5 altın, 2 gümüş, 2 bronz ve 1 kupa ödülleri ile birlikte dört beşincilik elde ederek Biga'ya döndü.

Biga Belediyesi Karate Okulu sporcusu Bengisu Fıstıkçı kumite 56 kilogramda şampiyon olarak altın madalya, Emir Şenyıldız kata ile gümüş madalya, Yağmur Koray kata ve Bahar Koray kumite 44 kilogramda altın madalya, Yıldıray Uğural kumite 30 kilogramda altın madalya, Zeynep Gülşen kumite 50 kilogramda altın madalya, Mustafa Doruk kumite 28 kilogramda gümüş madalya, Zekeriya Cem Erkan ile Halit Umut Yılmaz bronz madalya kazandı. Azra Koça, Muhammed Emin Orhan, Irmak Saltan ve Karina İlhan ise lig beşincisi oldu.

Karate Okulu antrenörü Süleyman Orhan yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en köklü ve prestijli olan, pool sistem ve eleme maçlarının bir arada yapıldığı Sakarya ligine 15 sporcumuzla katıldık. Turnuvada canla başla mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bizim her zaman yanımızda olan ve bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan'a da teşekkür ediyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sakarya Biga Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title