Haberler

'Biçerdöver Operatör Kursu'nda Başarılı Olan Kursiyerlere Belgeleri Dağıtıldı

Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Erenler İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde açılan Biçerdöver Operatör Kursu tamamlanarak başarılı olan kursiyerlere belgeleri törenle dağıtıldı.20 Mart 2013 tarihinde başlayan ve...

Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Erenler İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde açılan Biçerdöver Operatör Kursu tamamlanarak başarılı olan kursiyerlere belgeleri törenle dağıtıldı.

20 Mart 2013 tarihinde başlayan ve 78 saat süren kurs sonucunda başarılı olan kursiyerlere belgeleri Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Erdemir ve Erenler İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar tarafından dağıtıldı.

Belge dağıtım töreninde bir konuşma yapan Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Erdemir, "İlimizde 190 bin dekar alanda ekimi yapılan buğdaydan yaklaşık 76 bin ton ürün elde edilmektedir. Bu rakam yüzde 3 kabul edilebilir dane kaybıyla hesaplandığında yıllık yaklaşık 2 bin 280 ton gibi bir miktarın toprağa döküldüğü görülmektedir. İl Müdürlüğümüzce verilen bu eğitimin amacı, toprağa dökülen bu milli servetin kursa katılıp başarı gösteren kardeşlerimizin de katkılarıyla önüne geçmek ve en aza indirmektir. Sizlerden bunu bekliyoruz, hak ettiğiniz bu sertifikalar hepinize hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan konuşmanın ardından başarılı olan kursiyerlere Biçerdöver Operatörü belgeleri dağıtıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Mehmet Erdemir Erenler Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title