Haberler

Bgc İletişim Fakültesi İçin Aibü'ye Dilekçe Verdi

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (Bgc) Yönetim Kurulu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Aibü) Rektörlüğü'ne İletişim Fakültesi'nin Bir An Önce Kurulması İçin Dilekçe Verdi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörlüğü'ne İletişim Fakültesi'nin bir an önce kurulması için dilekçe verdi.

AİBÜ bünyesinde kurulması planlanan İletişim Fakültesi için Bolu Gazeteciler Cemiyeti harekete geçti. İletişim Fakültesi'nin bir an önce kurulması için üniversiteye dilekçe veren BGC Yönetimi bu konuda üzerlerine düşen her türlü göreve de hazır olduklarını belirtti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan cemiyet başkanı Caner Güngör, "İzzet babamızın kurduğu üniversitemizde İletişim Fakültesi kurulması bizleri son derece mutlu edecektir. Günden güne güçlenen Bolu basını, kurulacak İletişim Fakültesi'yle daha da güçlenecektir. Bizler bu fakültenin kurulmasını canı gönülden istiyoruz. Bu noktada Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapmaya hazırız. İlimizin göz bebeği AİBÜ bünyesinde açılması planlanan İletişim Fakültesi bizi son derece heyecanlandırmıştır. Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak açılacak İletişim Fakültesi'nin ilimiz medyasına da büyük katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. Bu noktadan hareketle İletişim Fakültesi'nin bir an önce ilimize kazandırılmasını talep eder her zaman göreve hazır olduğumuzu bildiririz" dedi.

(CG-AK)

05.02.2008 19:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title