Haberler

Beyşehir'de Üç İlçenin Mahalle Muhtarları Buluştu

Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerine bağlı mahallelerin muhtarları düzenlenen arabaşı etkinliğinde biraraya geldi.

Beyşehir, Hüyük ve Derebucak ilçelerine bağlı mahallelerin muhtarları düzenlenen arabaşı etkinliğinde biraraya geldi.

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği tarafından belediyeye ait Taşköprü Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen arabaşı etkinliğinde konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Hepimizin derdi var; sizler hizmet edeceğiniz mahallenin derdiyle dertleniyorsunuz, biz de Beyşehir'deki 67 mahallemizin derdine çözüm bulmak için uğraşıyoruz" dedi.

Özaltun, Beyşehir, Derebucak, Hüyük, Derbent ve Seydişehir ile bölgeyi ortak gördüklerini belirterek, "Amacımız bir, bu bölgenin gelişmişliği. Beyşehir'e bir şey yapılırsa, biz Derebucak ve Hüyük'ün de aynı etkinliklerden faydalanması için uğraşıyoruz. İnşallah bu bölgeyi milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla daha da ileriye götüreceğiz. Çünkü, bu bölge her şeyi hak ediyor diye konuştu.

Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ise konuşmasında, üç ilçede görev yapan mahalle muhtarlarının aynı havzada yaşadıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ettiklerini dile getirdi.

Etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Beyşehir, Hüyük ve Derebucak Müdürü Ali Özdemir, Fen İşleri Daire Başkanlığı 4. Bölge Müdürü Memiş Kunt, Beyşehir Memur-Sen İlçe Başkanı Halil Yavşil, Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Özaltun Derebucak Beyşehir Hüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title