Haberler

Beyşehir'de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Yaralı çiftin ambulanstan hastane acil servise alınması-Acil servis girişi-Kaza yapan araçlardan görüntüler-Trafik ekipleri ve Jandarma-Aracın çekiciye yüklenmesi Trafik kazaları- Konya, Siirt ve Afyonkarahisar'daki trafik kazalarında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı Konya, Siirt ve Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-Yaralı çiftin ambulanstan hastane acil servise alınması-Acil servis girişi-Kaza yapan araçlardan görüntüler-Trafik ekipleri ve Jandarma-Aracın çekiciye yüklenmesi Trafik kazaları- Konya, Siirt ve Afyonkarahisar'daki trafik kazalarında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı Konya, Siirt ve Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Kadir Kundupoğlu idaresindeki 42 COE 79 plakalı otomobil, Beyşehir-Isparta karayolunun 10. kilometresinde Süleyman Şirin yönetimindeki 42 BKD 56 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada her iki aracın sürücüsü Kundupoğlu ve Şirin, 42 COE 79 plakalı otomobildeki Betül Kundupoğlu yaralandı.Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Kundupoğlu çiftinin, yeni evlendiği ve balayı dönüşü kaza yaptıkları öğrenildi. Siirt'in Pervari ilçesi Gökbel mezrasından ilçe merkezine giden Suphi Erbek (42) yönetimindeki 56 AE 971 plakalı otomobil, köy yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Erbek hayatını kaybetti, yaralanan Basir Özcan (16) ise kaldırıldığı Pervari Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Siirt Devlet Hastanesine sevk edildi.Afyonkarahisar'da 14 yaşındaki Y.A. idaresindeki 07 PY 666 plakalı kamyon, Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 72. kilometresinde önünde seyir halinde olan Ramazan Uyar (60) yönetimindeki 03 LM 533 plakalı otomobile çarptı.Kazada, şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Uyar, araçtaki Yılmaz Güleç (42) ve Nurettin Çakır (28) yaralandı.Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar, Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırıldı.Y.A. olay yerine gelen jandarma ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Konya Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title