Haberler

Beyşehir Belediyesinden Annelere Özel Pazar

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesinin annelere özel olarak oluşturulacak Pazar yerinde, kadınlar kendi el emeği göz nuru ürünlerin satışını yapabilecek.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesinin annelere özel olarak oluşturulacak Pazar yerinde, kadınlar kendi el emeği göz nuru ürünlerin satışını yapabilecek.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, hal içindeki mevcut pazar yerinde Cuma günlerinde özel olarak oluşturulacak Anneler Pazarında faaliyet gösterecek Beyşehirli kadınlarla bir araya geldi. Özaltun, Beyşehir Belediyesi hizmet binasında pazar alanındaki yerlerin belirleneceği kura çekimi öncesinde yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek kadınlara yönelik çalışmaya değindi. Beyşehir Belediyesi olarak hizmet üretirken büyük hedefler ortaya koyduklarını, bu çalışmaları yerine getirirken Konya'nın Merkez Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyelerini de takip ederek örnek aldıklarını dile getiren Özaltun, Beyşehir'de yaşayan anneler için de özel bir proje hazırladıklarını söyledi. Bu projeyle ilgili olarak annelerle bir süre önce Beyşehir'deki buluşmalarında gelen talepleri değerlendirdiklerini hatırlatan Özaltun, "Bu konuda, ilgili birimdeki arkadaşlarımız çalışmalarını tamamladı. Bu konuda hiç kimseyi ayırt etmedik. Ama bazı şartlarımız vardı. Kesinlikle burada satışı yapan bir erkek değil kadın olacak. Size tahsis edeceğimiz bu alan, ikinci bir şahsa hava parası adı altında devredilemeyecek. Belediyemizle bununla ilgili protokolün yapılmasının ardından sizlere belirttiğimiz bu Pazar yerindeki alanı tahsis etmiş olacağız. Burada Cuma günleri sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar satış yapabileceksiniz. Satış yapacağınız alanın yerini ise kendi ellerinizle çekeceğiniz kuranın ardından yeni kendiniz belirleyeceksiniz. Size tahsis edeceğimiz bu alan için herhangi bir tezgah ücreti de sizlerden almayacağız. Şimdiden Beyşehirli annelerimize hayırlı olsun" dedi.

Özaltun'un konuşmasının ardından kadınlar, pazar alanında kendilerine tahsis edilecek tezgah alanlarını belirlemek için kura çekti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyşehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title