Haberler

Beypazarı'nda Mahallede İftar Yemeği Sevinci

Beypazarı Kurtuluş Mahallesi Hamzalar semt sakinleri kendi kendilerine iftar yemeği verdi.

Beypazarı Kurtuluş Mahallesi Hamzalar semt sakinleri kendi kendilerine iftar yemeği verdi.

Muhtarlığın organize ettiği iftar yemeğinde, özellikle Kurtuluş Mahallesi Hamzalar semti sakinleri evlerinden getirdikleri çeşitli yemeklerle, mahalle içinden geçen Milli Egemenlik Caddesi Şair Fuzuli Sokak üzerine kurdukları sofralarda iftarlarını yaptı.

Mahalle Muhtarı Musa Uysal, "İftar yemeklerinde oldukça paralar harcanıyor. Biz de para harcamadan nasıl iftar yaparız? diye düşündük ve böyle bir uygulama ile iftar yapalım istedik. Mahallemde semt sakinleri ile yaptığımız görüşmede, olayı çok iyi bulduklarını ve katılacaklarını bize iletmelerinin ardından, ortaya böylesi görülmeye değer bir manzara çıktı" dedi.

Mahallelinin kendi kendilerine verdiği iftar sofrasını kendilerinin de çok beğendiklerini anlatan mahalle sakini Sebahat Ayık da "Allah olmayanlara da versin. Biz mahallemizde komşularımızla iyi ilişkiler içindeyiz. Bu güzelliği İftar sofrasına da yansıtalım istedik ve çoluğumuzun, çocuğumuzun katılımları ile güzel bir iftar sofrasında orucumuzu açtık" diye konuştu.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title