Haberler

Beypazarı'nda Cumhur İttifakı Gençlik Buluşması

AK Parti ve MHP gençlik kolları birlikte "Gençlik Buluşması" programında bir araya geldi.

Ak Parti ve MHP gençlik kolları birlikte "Gençlik Buluşması" programında bir araya geldi.

Halk evinde gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir, belediyeleri güvenilir, emin ellere teslim etmek gerektiğini belirtti.

Özdemir, "Sizlerden istirhamım belediyelere teröristleri sokmayın. Bir millete ait olmak, aynı toprak parçasını paylaşmak, ülke sınırları içinde bulunmak değildir. Ülkesinin çıkarlarını kendi çıkarları üzerinde tutan topluluklar millet olabilir. Biz bin yıllık tarihimizde destansı bir mücadeleyle bu toprakları kendimize vatan yaptık. 31 Mart yerel seçimlerinde belediyeleri emin ellere teslim edin." dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ise Beypazarı için çok şeyler yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, "AK Parti ve MHP gençliğinin bu buluşmasının önünde kimse duramayacak. Gençler için ne yapsak azdır. Bu gençlikle gurur duyuyorum." ifadesini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan da 17 yıldır iktidarda olduklarını belirterek, "17 yılda çok şeyler yapıldı. Sizler de bunlara şahit oluyorsunuz. Şu kritik zamanda baktığımız yerel seçimlere AK Parti hükümetleri çok şeyleri başardı. Sağlık konusunda ülkede çığır açtı. Dahası da var." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Beypazarı AK Parti Ankara MHP Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title