Haberler

Beyoğlu'nda Yaşanan Kaza Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Beyoğlu'nda yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı Dün yaşanan yağıştan dolayı Piyalepaşa Bulvarında yaşanan kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiİSTANBUL - Dün etkili olan sağanak yağış beraberinde olumsuzlukları da getirirken Beyoğlu'nda yaşanan ve yürekleri...

Beyoğlu'nda yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Dün yaşanan yağıştan dolayı Piyalepaşa Bulvarında yaşanan kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

İSTANBUL - Dün etkili olan sağanak yağış beraberinde olumsuzlukları da getirirken Beyoğlu'nda yaşanan ve yürekleri ağızlara getiren kaza güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün yaşanan şiddetli yağıştan dolayı bazı yollar kayganlaştı.Beyoğlu, Piyalepaşa Bulvarında kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç refüj kaldırımına çarptı. Çarpmanın etkisi ile aracın içerisinde bulunan 3 kişi ise dumanlar çıkan aracı terk etti. Korkutan kazada 1 kişi yaralanırken o anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, hızla gelen aracın kayarak refüj kaldırımına çarptığı ve sonrasında motorundan dumanlar çıktığı görülüyor. Duman çıkan araçtan vatandaşlar kaçma anı ve yaralıya yardım anı da güvenlik kamerasına yansıya görüntüler arasında.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyoğlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title