Haberler

İSTANBUL,BEYOĞLU'NDA YARDIM KOLİLERİ BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KAPI KAPI DAĞITILDI

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için yardım seferberliği başlattı.

Beyoğlu Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için yardım seferberliği başlattı. Belediye ekipleriyle Sosyal Market tarafından hazırlanan yardım kolileri, ihtiyaç sahiplerine kapı kapı dağıtıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yılda 4 bin 500 kişiye ulaştıklarını fakat Ramazan'da bu rakamın 60 bini bulduğunu açıkladı.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi bugün Beyoğlu sokaklarında ihtiyaç sahipleriyle buluştu. Bağışçılar tarafından Sosyal Market'e yiyecekten giyime kadar her türlü ihtiyacın bağışlandığını belirten Başkan Yıldız, 'Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market'i 365 gün vatandaşımızın yanında. İhtiyacı olan vatandaşımız için her gün, Gıda Bankacılığı esasına göre çalışan bir Sosyal Marketiz. Bu kanun kapsamında, buraya hayırseverlerimiz bağış yaptıklarında birtakım vergi muafiyetleri ve imkanlar kendilerine sunuluyor. Burada her şey kayıtlı ve vatandaşımız kart alarak yıl boyunca buradaki gıda, temizlik, çocuk maması, et, süt, deterjan, çocuk bezi gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Bugünkü ulaştıracağımız kolilerin içinde ise günlük ihtiyaç olan zeytinyağı, bulgur, pirinç, fasulyesi gibi gıdalar var. Bu Ramazan'a mahsus çalışma fakat dediğim gibi 365 gün boyunca ihtiyaç sahipleri Sanal Market'e ulaşabilir' şeklinde konuştu.

'BEYOĞLU BALIĞA DOYDU'

Zaman zaman balık halinde tüketilmesi gereken balık olduğunda yaklaşık 3-4 ton balık getirdiklerini belirten Yıldız, 'Bu balıkları bütün hemşerilerimize sunuyoruz. Bu anlamda zaman zaman da 'Beyoğlu balığa doydu' dedik. Bu kampanyaları çok başarılı şekilde gerçekleştirdik. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Millet olarak da zor günler geçiriyoruz. İş yeri kapanan, iş yerinden ayrılan, çalışamayacak durumda olan hemşerilerimiz, komşularımız var. Bu yüzden, bu dayanışma ayında yoğunluğumuzu da artırdık. Gıda kolilerimizi tüm müdürlüklerimizle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Herkesin gönlüne dokunmuş olacağız. Teyzelerimizin elinden öpeceğiz, tabii uzaktan. Bir de sıcak yemek çalışmamız var. İnsanların evine yıl boyunca sıcak yemek ulaştırıyoruz. Evinde hastası olan, yemek yapmaya imkanı olmayan komşularımız var. Eve dağıtılan yemek sayısı 600-700 olarak değişiyor. Ama Ramazan'da bu sayı binlere ulaşıyor? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title