Haberler

Beyoğlu'nda Yaklaşık 30 Bin Kişiye İş İmkanı

İlk hedefinin gönüllere dokunmak olduğunu her defasında vurgulayan AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan adayı Haydar Ali Yıldız, yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlayacakları projelerini anlattı.

İlk hedefinin gönüllere dokunmak olduğunu her defasında vurgulayan AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan adayı Haydar Ali Yıldız, yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlayacakları projelerini anlattı.

Tersane İstanbul ve Galataport projeleriyle, hem Beyoğlu'nun daha fazla yeşil alana kavuşacağını, Beyoğlu'nda oturan herkesin rahatlıkla deniz kenarına ulaşabileceğini söyleyen Başkan adayı Haydar Ali Yıldız şöyle konuştu:

"Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'ndan Hasköy'e doğru geldiğiniz istikamette Taşkızak Camialtı tersanesinin, Askeri Dikimevinin olduğu o bölge 200 dönüm bir arazi. Buraya yeni bir meydan geliyor. Okmeydanı'ndan kalkan bir vatandaşımız yürüyerek çocuğuyla eşiyle Haliç'e gelip sahilde dinlenebilecek oturabilecek, arkasında yeşil alanı olacak."

30 bin kişiye istihdam

Tersane İstanbul ve Galataport'un Beyoğlu'na kazandıracaklarıın sadece bunlarla sınırlı olmadığını yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlanacak önemli bir proje olduğunu belirten Yıldız bu konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Tersane İstanbul ve Galataport projeleri turizmin gelişmesine de çok katkıda bulunacak. Bu nedenle ciddi de bir istihdamı alanı oluşacak, yaklaşık 30 bin vatandaşımız burada çalışma imkanı bulacak" dedi.

Tersane İstanbul ve Galataport projelerinde neler yer alıyor?

Beyoğlu'nun çehresini daha da güzelleştirecek bu projeler kapsamında oteller, iskeleler, gemi yanaşma ve yolcu transfer iskelesi, millet bahçeleri, müzeler, millet kıraathaneleri yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haydar Ali Yıldız İstanbul Beyoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title