Haberler

Beyoğlu'nda Protesto

Beyoğlu'nda, Cizre'deki olayları protesto eden aralarında Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu 4'ü kadın 10 kişi, kimlik kontrolü yapan polis ekiplerine karşı koymaları nedeniyle gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda, Cizre'deki olayları protesto eden aralarında Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu 4'ü kadın 10 kişi, kimlik kontrolü yapan polis ekiplerine karşı koymaları nedeniyle gözaltına alındı.

Galatasaray Meydanı'nda bir araya gelen Grup Yorum üyelerinin de aralarında bulunduğu bazı kişiler, pankart açıp bir süre slogan attı.

Grup Yorum üyesi Ezgi Dilan Balcı tarafından yapılan basın açıklamasında, Türk ve Kürt halkının birbirine kırdırılmak istendiği savunuldu.

Protestonun ardından bulundukları yerde şarkı söyleyen Grup Yorum üyeleri ve beraberindekiler, kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekipleriyle tartıştı. Kimliklerini göstermemekte ısrar eden 4'ü kadın 10 kişi, gözaltına alındı.

Şüpheliler, kimlik kontrollerinin yapılması için Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Galatasaray Meydanı Grup Yorum Beyoğlu Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title