Haberler

Beyoğlu'nda PKK Lehine Slogan Atılan Gösteride Gerginlik

Beyoğlu'nda, Nevruz Nedeniyle Toplanan Yüzleri Maskeli 60 Kişi, PKK Flaması Açarak Terör Örgütü Lehine Slogan Attı. 12 Kişinin Gözaltına Alındığı Olaylı Gösteri de Bir Çocuk Gaz Bombasından Etkilenirken Bir Kadın da Çocuğunu Kaybetti.

Beyoğlu'nda, Nevruz nedeniyle toplanan yüzleri maskeli 60 kişi, PKK flaması açarak terör örgütü lehine slogan attı. 12 kişinin gözaltına alındığı olaylı gösteri de bir çocuk gaz bombasından etkilenirken bir kadın da çocuğunu kaybetti.

Beyoğlu Hacı Ahmet Mahallesi'ndeki boş arazide toplanan yüzleri maskeli 60 kişi, bölücü terör örgütü PKK bayrakları taşıyarak ateş yaktı. Ateş karşısında halay çeken eylemciler pankart açtı, terör örgütü lehine slogan attı. Daha sonra olay yerine gelen çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi üzerine eylemciler kaçmaya başladı. Bu sırada dağılan gruptan bazıları polise taş attı. Çevik kuvvet polisi de taş atanlara gaz bombasıyla karşılık verdi. Ara sokaklara dağılan grup üyeleri ile bir süre kovalamaca yaşandı. Bu sırada ufak bir çocuk gaz bombasının etkisiyle ağlamaya başladı. Gazdan etkilenen çocuk polis tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Çocuğunu kaybeden bir kadın da "Çocuğum nerede?" diye bağırdı. Uzun aramalara rağmen çocuk bulunamadı.

Olaylı eylemde gerginlik devam ediyor.

(EY-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title