Haberler

Beyoğlu'nda Kız Öğrencilere Taciz İddiası

Beyoğlu'nda Bir İlköğretim Okulunda Okuyan Öğrencilerin Dağılmasını Fırsat Bilerek Kız Çocuklara Elle Tacizde Bulunduğu İddia Edilen Bir Şahıs Yakalandı.

Beyoğlu'nda bir ilköğretim okulunda okuyan öğrencilerin dağılmasını fırsat bilerek kız çocuklara elle tacizde bulunduğu iddia edilen bir şahıs yakalandı.

Beyoğlu'nda bir ilköğretim okulunda eğitim gören öğrencilerin dağılmasını fırsat bilen bir kişi, kız öğrencilere yaklaşarak tacizde bulundu. Durumu öğrenen aileler polise şikayette bulundu. Güvenlik güçleri şikayetlerin artması üzerine bölgede denetlemelerini artırdı. Okul çıkışında yine bir kız öğrencinin yanına yaklaşan şahıs öğrenciyi kucağına aldı. Çocuklarını okuldan almaya gelen veliler ise duruma müdahale etti. Tacizci olduğu iddia edilen şahsın öğrenciler tarafından teşhis edilmesi üzerine veliler şahsı yakaladı. Polise ihbarda bulunan veliler, yakaladıkları şahsı güvenlik güçlerine teslim etti. Şahıs sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Öte yandan okulun güvenlik görevlileri, görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı.

(EY-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title